Bez obzira na to što se nalazi u žiriju 71. Međunarodnog filmskog festivala u Cannesu, američka glumica Kristen Stewart ne boji se kritizirati njegove organizatore zbog pomalo smiješnog modnog pravila o nošenju štikli.

Galerija Louboutinke koje je Kristen demonstrativno skinula Kristen Stewart Kristen je jasno pokazala što misli o pravilu organizatora festivala o nošenju štikli +1 Kristen Stewart na premijeri filma Kada je 2015. godine nekoliko uzvanica dobilo zabranu ulaska na projekciju filma "Carol" zato što su nosile balerinke, a ne cipele s visokom potpeticom, žene diljem svijeta kritizirale su festival zbog nametanja dress codea prema kojem sve pripadnice ljepšeg spola moraju nositi štikle.
Kristen je jasno pokazala što misli o pravilu organizatora festivala o nošenju štikli Kristen je jasno pokazala što misli o pravilu organizatora festivala o nošenju štikli (Foto: Getty Images)
Sada je i Kristen pokazala što misli o tome. Glumica je došla na premijeru filma "BlacKkKlansman" odjevena u kratku srebrnu haljinu i crne salonke Christiana Louboutina. U jednom trenutku demonstrativno je skinula štikle i nastavila hodati bosih nogu.

Ankete

(6918) Mislite li da žene bi žene na festivalu trebale nositi samo štikle?

rezultati povratak glasova2053
rezultati

Kristen Stewart na premijeri filma Blackkklansman Kristen Stewart na premijeri filma "BlacKkKlansman" (Foto: Getty Images)
Ovo je drugi obračun 28-godišnje glumice s pravilom o nošenju štikli u Cannesu. Prvi put svoje nezadovoljstvo iskazala je 2016. godine kada je uoči poziranja morala skinuti tenisice i zamijeniti ih cipelom s visokom potpeticom. Tada je, pozirajući pred fotografima, organizatorima pokazala – srednji prst.
Kristen Stewart u Cannesu 2016. godine Kristen Stewart u Cannesu 2016. godine (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju