Bez obzira na to što se nalazi u žiriju 71. Međunarodnog filmskog festivala u Cannesu, američka glumica Kristen Stewart ne boji se kritizirati njegove organizatore zbog pomalo smiješnog modnog pravila o nošenju štikli.

Galerija Louboutinke koje je Kristen demonstrativno skinula Kristen Stewart Kristen je jasno pokazala što misli o pravilu organizatora festivala o nošenju štikli +1 Kristen Stewart na premijeri filma Kada je 2015. godine nekoliko uzvanica dobilo zabranu ulaska na projekciju filma "Carol" zato što su nosile balerinke, a ne cipele s visokom potpeticom, žene diljem svijeta kritizirale su festival zbog nametanja dress codea prema kojem sve pripadnice ljepšeg spola moraju nositi štikle.
Kristen je jasno pokazala što misli o pravilu organizatora festivala o nošenju štikli Kristen je jasno pokazala što misli o pravilu organizatora festivala o nošenju štikli (Foto: Getty Images)
Sada je i Kristen pokazala što misli o tome. Glumica je došla na premijeru filma "BlacKkKlansman" odjevena u kratku srebrnu haljinu i crne salonke Christiana Louboutina. U jednom trenutku demonstrativno je skinula štikle i nastavila hodati bosih nogu.

Mislite li da žene bi žene na festivalu trebale nositi samo štikle?

glasova:

Kristen Stewart na premijeri filma Blackkklansman Kristen Stewart na premijeri filma "BlacKkKlansman" (Foto: Getty Images)
Ovo je drugi obračun 28-godišnje glumice s pravilom o nošenju štikli u Cannesu. Prvi put svoje nezadovoljstvo iskazala je 2016. godine kada je uoči poziranja morala skinuti tenisice i zamijeniti ih cipelom s visokom potpeticom. Tada je, pozirajući pred fotografima, organizatorima pokazala – srednji prst.
Kristen Stewart u Cannesu 2016. godine Kristen Stewart u Cannesu 2016. godine (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju