Osmogodišnjeg Floyda njegovi vlasnici opisuju kao mačka lavljeg srca, on je zabavno, slatko, borbeno, pahuljasto, veličanstveno stvorenje. Omiljena zabava mu je spavanje na neobičnim mjestima, a ima i svoju zdjelu u kojoj rado zadrijema.

Za žutog perzijskog mačka Floyda njegova vlasnica Susie iz Colorada kaže da je njezin najbolji prijatelj, a ovaj ljepotan, osim izgledom, srca mnogih osvojio je i genijalnim karakterom. Posebno su zabavne njegove navike spavanja jer je Floydu jedno od omiljenih mjesta za spavanje njegova zdjela. Voli se ugurati i u kartonske kutije, kao i uvući u papirnate vrećice gdje također spava, a u proljeće i ljeto najdraže mu je provoditi vrijeme ne trijemu i drijemati na suncu dok leži na kauču.

Floyd je u Susinu obitelj došao kao mačić nakon što je neko vrijeme bio kod drugih ljudi koji su ga vratili. Prvu večer u njezinu domu igrao se i pravio važan, a onda je zaspao na njezinoj cipeli – bila je to ljubav na prvi pogled.

I u devetoj godini života Floyd se jako voli igrati, a to su obično igre koje sam izmisli. Najdraža mu je igra s malim poklopcem na pakiranju od mlijeka, a izgleda tako da on lovi poklopac dok mu ga gazdarica baca. Ovaj znatiželjni mačak ide i u šetnje ponosno pokazujući svoju ormu na koju je naviknut, kao i na povodac.

Jako je uzbuđen kad ide u šetnje, kaže Susie. Floyd je kao mačić učio hodati na povodcu zajedno s psom njezine rodbine s kojim je odrastao. To je Floydu olakšalo učenje jer je i on želio ići u šetnje sa svojim prijateljem. Floyd uživa i kad ga se četka, a njegova vlasnica četka ga svako jutro i večer.

Richie je Maine coon mačak koji na Instagramu ima preko 135.000 pratitelja Misle da je lemur: Upoznajte Maine coon ljepotana s 135.000 pratitelja na Instagramu

Engleski baset Perceval postao je slavan zahvaljujući svojim dugačkim ušima Videosnimka psa kojem dugačke uši upadaju u zdjelicu s vodom potpuno će vas raspekmeziti

On je momak koji je zahtjevniji po pitanju održavanja, ali je apsolutno vrijedan toga, dodaje Susie.

Biti vlasnik kućnog ljubimca, iako, budimo realni, Floyd posjeduje nas, je iskustvo koje donosi veliko zadovoljstvo. Koliko volimo Floyda i koliko ljubavi i sreće on donosi u naš dom, nešto je nevjerojatno i na tomu sam jako zahvalna. Nadam se da ćete i vi jednog dana udomiti kućnog ljubimca, to je najbolje iskustvo ikada, poručuje Susie svima koji prate Floydove avanture.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju