Zbog svojeg neobičnog izgleda, ali i izuzetne osobnosti, mačak Richie pasmine Maine coon stekao je više od 135.000 pratitelja na Instagramu. Maine coon mačke često se opisuje veličanstvenima, a zbog njihove miroljubive naravi naziva nježnim divovima, a Richie itekako odgovara takvom opisu.

Richie ima toliko posebno krzno da su ljudi na internetu pitali kakva je to životinja, kaže Adriana, Richijeva vlasnica koja sa svojim ljubimcem živi u Francuskoj. Ovaj Maine coon ljepotan star je jednu i pol godinu te ima devet kilograma. Adriana ga je udomila kada je imao četiri mjeseca, a veliku popularnost stekao je s oko devet mjeseci.

Richie je boje black smoke (crni dim), što je vrlo rijetka boja, a njegova dlaka je vrlo gusta. Izgleda kao da je Richie crna mačka koja preko nosi sivo-bijeli sloj krzna, a zbog te neobične kombinacije je i postao vrlo popularan.

Volimo ga zvati lemur mačka ili Jeti mačka, ali osim izgleda, Richie ima i izuzetnu osobnost. On je moj životni partner, stalno me slijedi, jako je pametan i jako sladak, on je pas s karakteristikama mačke. Na primjer, kuha sa mnom i gleda me kad radim od kuće, ispričala je za portal Power of Positivity Adriana o svom ljubimcu čiji su najdraži hobiji jedenje kroketa, igranje s čepovima od boca i spavanje.

Slika nije dostupna Njezino visočanstvo Maine coon: Maca šarmerica s karakteristikama psa

Slika nije dostupna Ma, zakon su! Razlog zbog kojeg ćete još više voljeti Maine coon mace

Dogodovštine iz života svog voljenog kućnog ljubimca ova Francuskinja gotovo svaki dan dijeli na društvenim mrežama, a samo na Instagramu Richie je stekao preko 135.000 pratitelja.

Stvorili smo pravu zajednicu ljubitelja mačaka i kućnih ljubimaca, dodaje Richijeva vlasnica.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju