Modna internetska stranica WhoWhatWear.com pobrojala je odjevne predmete i obuću koje trenutno povećavaju privlačnost žene u očima muškaraca. Želite li privući zadivljene poglede, uvrstite neke od ovih komada u svoju garderobu


1. Štikle

Prema studiji objavljenoj u časopisu Archives of Sexual Behavior dokazano je da je visina žena direktno povezana s njenom atraktivnošću u očima jačeg spola. Štoviše, ista je pokazala da će muškarci priskočiti u pomoć u ženi što je viša njena potpetica na cipelama.

Muške oči dulje se zadržavaju na haljinama koje naglašavaju siluetu pješčanog sata, te radije priskaču u pomoć ženama u vrtoglavim potpeticama.

2. Mala crna haljina
Mnoga istraživanja i ankete su pokazale da je crno boja samopouzdanja, inteligencije i seksepila. Ove karakteristike osobito dolaze do izražaja kada žena bira malu crnu haljinu koja naglašava njene adute.

3. Odjeća ogoljenih ramena
Mislite da se muškarci 'padaju' na grudi i stražnjicu? Razmislite malo bolje. Istraživači sveučilišta u New South Walesu otkrili su da muškarce privlači pogled na gola ramena i ruke, pa će bluze i haljine koje otkrivaju ovaj dio tijela biti posebno privlačni jakom spolu.

4. Nešto crveno
The Journal of Personality and Socal Psyhology je objavio kako je crvena boja muškarcima najdraža. Muške poglede mamit će bluze, haljine, čak i ruž za usne u ovoj boji strasti, ljubavi i romantike.

5. Bodycon haljine
Studija objavljena u časopisu Archives of Sexual Behavior pokazala je da muškarce privlače žene koje imaju naglašenu figuru pješčanog sata. Na takvim ženama češće i dulje zadržavaju pogled. Upravo zato iznimno su popularne bodycon haljine koje siluetu čine putenijom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju