Maja Medaković, novinarka Nove TV, dobila je još jednu nagradu, onu udruge Pragma za najbolji televizijski prilog koji promiče vrijednost obrazovanja.

Godišnjoj nagradi ove godine u središtu je bila emocionalna veza koju dijete ostvaruje s odraslim osobama.

Lu Jakelić Nominirane za važnu nagradu: Dvije priče Maje Medaković i Tihane Korać zbog kojih ćete se naježiti

Podsjetimo, Maja je prošle godine za emisiju Provjereno napravila prilog o Marijani, djevojčici bez interneta, laptopa i mobitela, ali sa svim peticama i puno ljubavi za svoju veliku obitelj koja nema novca - ali ima više od mnogih drugih obitelji - skromnu, vrijednu i pametnu djecu.

Biti tinejdžerica koja u današnje vrijeme živi bez mobitela i interneta, ali je i bez toga odlična učenica zaista je neobično, ali pravo čudo u cijeloj priči način je na koji se Marijana s tom situacijom nosi, rekla je u veljači, nakon objave nominacija za nagradu, Maja.

A priča o djevojčici s velikim snovima dirnula je mnoge. Kako je i sama Maja rekla, mnogi roditelji slali su joj poruke da su svoju djecu tjerali da pogledaju prilog, a bilo je i puno onih koji su Marijani htjeli pomoći pa je zahvaljujući gledateljima Provjerenog otišla na more s cijelom obitelji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju