Počela je druga polufinalna emisija uživo zabavnog showa Supertalent u kojoj će najbolje točke osigurati prolazak u finale i još jednom pokazati svoju kreativnost na blještavoj pozornici zabavnog showa Nove TV.

Galerija Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +2 Maja Šuput u blještavoj kombinaciji u drugoj polufinalnoj emisiji showa Supertalent

S nestrpljenjem smo čekali nastupe talentiranih kandidata, ali i modni odabir Maje Šuput, koja nas svake nedjelje ostavlja bez daha svojim unikatnim i glamuroznim modnim kombinacijama koje za nju priprema stilist Marko Grubić.

Marko Grubnić ovoga je puta za Maju pripremio zaista glamuroznu odjevnu kombinaciju. Pjevačica i članica žirija na pozornicu je izašla u maksi blještavoj haljini koju posebnom čine crne i srebrne pruge.

Maja Šuput Maja Šuput u blještavoj kombinaciji u drugoj polufinalnoj emisiji showa Supertalent (Foto: Instagram@Maja Šuput)

Dekoltirana haljina s V-izrezom naglasila je njezinu figuru, a posebno je efektna crna mašna preko jednog ramena te duboki izrez na haljini koji u prvi plan stavlja njezine noge.

Točka na i njezina modnog odabira ovoga je puta efektna kruna u kojoj Maja izgleda kao da je sišla s kraljevskog dvora ili pak izbora za Miss svijeta. Taj su dojam upotpunile i rukavice, koje su čest modni dodatak njezinim glamuroznim kostimima.

Pjevačica je kosu oblikovala u elegantne valove, a kombinaciju je upotpunila jednostavnim, a istovremeno efektnim srebrnim sandalama s remenom.

Ogromna kosa, kristali, šljokice: Pet kostima Maje Šuput iz Supertalenta dostojnih i Met Gale Glamurozni, uzbudljivi i unikatni kostimi Maje Šuput zvijezda su za sebe showa Supertalent U prvoj epizodi Supertalenta Maju Šuput vidjeli smo u roza kombinezonu koji je neobičan zbog toga što je sve u jednom komadu U drugoj emisiji Maja je nosila kombinezon s jednom nogavicom i jednim rukavom +2 U trećoj epizodi Maja je nosila haljinu u stilu sakoa i mega efektne čizme

Maja je i ovoga puta oduševila svojim modnim odabirom i još nam jednom pokazala da su njezine modne kombinacije dostojne crvenog tepiha.

Maja Šuput Maja Šuput u blještavoj kombinaciji u drugoj polufinalnoj emisiji showa Supertalent (Foto: Instagram@Maja Šuput)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju