U stručnom žiriju koji budnim okom prati kandidate showa, posebno se ističe Maja Šuput, koja osvaja svojim modnim kombinacijama. Maja uvijek izgleda kao da je spremna za crveni tepih, a u prošloj epizodi nam je ponovno to pokazala haljinom od zelenih šljokica koje vole i zvijezde poput Angeline Jolie i Amal Clooney.

Galerija Maja Šuput u svjetlucavoj zelenoj haljini Maja Šuput u svjetlucavoj zelenoj haljini Maja Šuput u svjetlucavoj zelenoj haljini +1 Maja Šuput u svjetlucavoj zelenoj haljini

Maja je odjenula mini pripijenu haljinu u zelenoj boji koja je istaknula njezinu besprijekornu figuru. Posebno su efektni bili puf rukavi koji su padali preko ramena te mašna koja se veže oko vrata i koja skriva dekolte, a šljokice su cijelu kombinaciju podignule na još glamurozniji nivo.

Maja Šuput u svjetlucavoj zelenoj haljini Maja Šuput u svjetlucavoj zelenoj haljini (Foto: Instagram)

Glamuroznu svjetlucavu kombinaciju pjevačica je upotpunila pomno odabranim modnim dodacima. Odlučila se za zlatne sandale na visoku petu, a od nakita je nosila narukvice, prstenje te sat.

Maja Šuput: Haljina dostojna holivudskog crvenog tepiha Maja Šuput Glamurozno izdanje Maje Šuput - 3 Glamurozno izdanje Maje Šuput - 1 +1 Glamurozno izdanje Maje Šuput - 2

Maja Šuput je poznata po efektnim frizurama, a za jednu takvu se odlučila i ovoga puta. Kosu je pokupila u elegantni voluminozni rep koji je izgledao kao da je rasplela mnoštvo sitnih pletenica.

Maja Šuput u svjetlucavoj zelenoj haljini Maja Šuput u svjetlucavoj zelenoj haljini (Foto: Instagram)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju