Iako se ovogodišnji Supertalent bliži kraju, poznati stilist i dizajner Marko Grubnić nimalo se ne štedi kad su u pitanju odjevne kombinacije žirija.

Galerija Maja Šuput u četvrtoj polufinalnoj emisiji Supertalenta Maja Šuput u četvrtoj polufinalnoj emisiji Supertalenta Maja Šuput u četvrtoj polufinalnoj emisiji Supertalenta +2 Maja Šuput u haljini s potpisom Marine Matić izgleda poput Barbie lutke

Kostimi pjevačice i članice žirija Maje Šuput sastavni su dio velike pozornice Supertalenta, a večerašnje izdanje Marko Grubnić osmislio je za sve djevojčice koje gledaju show. Maksi haljina brenda Larie, iza kojega stoji dizajnerica Marina Matić, sastoji se od dva dijela i Maji stoji kao salivena.

Inspiracija za četvrtu polufinalnu emisiju bila mi je – Barbie lutka. Htio sam da gledatelji uživaju gledajući Maju, a posebno curice. One jako vole Supertalent i htio sam im pružiti taj total Barbie look, otkrio nam je Marko.

Maja Šuput u četvrtoj polufinalnoj emisiji Supertalenta Maja Šuput u haljini s potpisom Marine Matić izgleda poput Barbie lutke (Foto: Nova TV)

Haljina je rađena iz dva dijela, a ja sam zamišljao kako je curice svlače i oblače, kao za vrijeme igre s omiljenom lutkom. Tome smo prilagodili i Barbie kosu, koja je ovog puta oblikovana u elegantne valove, a sve smo zaokružili Swarovski nakitom, dodao je.

Maja Šuput u četvrtoj polufinalnoj emisiji Supertalenta Maja Šuput i Marko Grubnić u četvrtoj polufinalnoj emisiji Supertalenta (Foto: Nova TV)

U posljednji Majin stajling lako se zaljubiti. Haljina je u donjem dijelu raskošna, dok je u gornjem dijelu naglasila tijelo. Marko nam govori kako je sačinjena od trakica koje su zapravo transparentne, ali su pazili kako bi kompletan stajling ostao ukusan.

Barbie lutka nikad nije vulgarna, ona je uvijek pristojna tako da se ništa ne vidi i sve je na svom mjestu. Mislim da će se curicama, ali i drugim gledateljima, baš jako svidjeti ova kombinacija, govori Marko i dodaje kako u svakoj sezoni ostave prostor za kombinaciju u kojoj će Barbie Maja izaći na vidjelo, a četvrta polufinalna emisija bila je prava prilika za to.

Maja Šuput u četvrtoj polufinalnoj emisiji Supertalenta Maja Šuput u haljini s potpisom Marine Matić izgleda poput Barbie lutke (Foto: Nova TV)

Maja se u ovakvim kombinacijama odlično osjeća, a u videu možete provjeriti koja je njezina najdraža odjevna kombinacija koju je za nju osmislio Marko Grubnić.

Još jedno glam izdanje Maje Šuput s plavom haljinom "koju bi nosila i Sarah Jessica Parker" Maja Šuput u plavoj haljini od tila Maja Šuput u plavoj haljini od tila Maja Šuput u plavoj haljini od tila +1 Maja Šuput u plavoj haljini od tila

Opet spektakl: "Wow" haljina Maje Šuput u kombinaciji s tako lijepim štiklama Maja Šuput u drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta - 6 Maja Šuput u drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta - 4 Maja Šuput u drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta - 3 +1 Maja Šuput u drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta - 2

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju