Kako se bližimo kraju ovogodišnjeg Supertalenta, tako je velika pozornica sve blještavija, a točke kandidata sve impresivnije. U tom stilu korača i stilist Marko Grubnić koji se uvijek maksimalno potrudi kako bi odjevne kombinacije Maje Šuput privlačile poglede.

Galerija Maja Šuput u plavoj haljini od tila Maja Šuput u plavoj haljini od tila Maja Šuput u plavoj haljini od tila +1 Maja Šuput

U trećoj polufinalnoj emisiji Majina je blistala u midi plavoj haljini s potpisom Marka Grubnića. Haljina je šivana, odnosno izrađena je ručno, u suradnji s dizajnericom Ivanom Bilić, a Maji stoji kao salivena.

Marko nam govori da je čak i korzet izrađen ručno, prema Majinoj figuri te da su ga namjerno naglasili.

Super mi je što se korzet vidi, taj su trend ove sezone prigrlile i velike modne kuće poput Dolce & Gabbana, Jeana Paula Gaultier i mnogi drugih pa smo ga i mi objeručke prihvatili. Korzet je dužine do bedara i na njega je postavljena cijela konstrukcija, otkrio nam je.

Asimetrična haljina rađena je od plavog tila, a ova je emisija, govori nam Marko, bila savršena prilika da iskoriste takozvani Sarah Jessica Parker moment – koji na Maji dosad nismo imali priliku vidjeti.

Maja Šuput u plavoj haljini od tila Maja Šuput (Foto: Nova TV)

Za cjelokupni dojam zaslužni su detalji, a ove je nedjelje najviše pažnje ipak privukla Majina žuta kosa. Marko ističe kako se ta frizura odlično uklopila uz plavu asimetričnu haljinu, posebno jer je frizura oblikovana u taj stari Hollywood s modernim privzukom.

Maja Šuput u plavoj haljini od tila Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Nova TV)

Kombinaciju je zaokružila Yves Saint Laurent cipelama i Swarovski nakitom, od kojega su se posebno istaknuli predimenzionirani prsten i ogrlica.

Za potpuni dojam, kao šećer na kraju, Karlo Rusan je stavio crveni ruž koji je zaokružio cijelu priču. Meni osobno je ovo jedan od najdražih stajlinga, moram vam priznati. Sto puta sam Maji poslao poruku i rekao joj da mi je s tom žutom kosom baš prelijepa, drukčija, ali prelijepa, zaključio je Marko.

U nastavku možete pogledati veliki intervju s Majom Šuput u kojemu je, između ostaloga, otkrila svoju omiljenu odjevnu kombinaciju. 

Maja Šuput u plavoj haljini od tila Asimetrična haljina rađena je od plavog tila (Foto: Nova TV)

  Opet spektakl: "Wow" haljina Maje Šuput u kombinaciji s tako lijepim štiklama Maja Šuput u drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta - 6 Maja Šuput u drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta - 4 Maja Šuput u drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta - 3 +1 Maja Šuput u drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta - 2 Ponovljeno izdanje Maje Šuput koje su zakamuflirali efektni dodaci Maja Šuput na otvorenju adventa u Trogiru Maja Šuput na otvorenju adventa u Trogiru Maja Šuput na otvorenju adventa u Trogiru +2 Maja Šuput na otvorenju adventa u Trogiru

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju