Iza pjevačice Maje Šuput je još jedno vjenčanje na kojem su se, ako je suditi prema videu koji je objavila na Instagramu, svi dobro zabavili.

Galerija Maja Šuput 2019. u sandalama Giuseppea Zanottija Maja Šuput na donatorskoj večeri zaklade Vatreno srce Maja Šuput u zelenoj mini haljini i zlatno-brončanim sandalama - 1 +6 Maja Šuput

Maja je objavila video na kojem izvodi svoju pjesmu naziva "Svatovska", a tek je zahvaljujući snimci primijetila da je naopako odjenula haljinu za nastup.

Tek sam sad gledajući video shvatila da sam naopako obukla haljinu sinoć, napisala je ispod objave Maja, a video je dokazao da čak i naopako odjevena haljina može izgledati odlično.

Da Maja sama nije istaknula grešku, nitko vjerojatno ne bi ni primijetio da nešto nije kako treba biti.

Naopaka haljina je ljubičasta kreacija brenda Cataleya by Martina Ješe na jedno rame. U Majinom slučaju mini haljina ima upečatljivi veliki volan na leđima, a oko struka ima tanki remen s metalnom kopčom.

Pjevačica je haljinu uparila sa zlatnim sandalala s tankim remenčićima i vrtoglavo visokom potpeticom.

Savršena boja: Štikle Maje Šuput baš su pravi spektakl Torba modne kuće Valentino Torba modne kuće Valentino Štikle modne kuće Aquazzura +1 Štikle modne kuće Aquazzura

Maja Šuput u svjetlucavoj mini haljini s koje je pažnju mogla odvući samo posebna narukvica Maja Šuput u svjetlucavom izdanju - 3 Maja Šuput u haljini domaćeg brenda Larie Frano Ridjan i Maja Šuput zajedno su vodili aukciju +2 Maja je nosila narukvicu na kojoj piše Tatarinova

Kada bi ljudi samo znali koliko si ti puta u životu krivo obukla haljinu... Energija je bitna, sve dobro izgleda kada je dobra energija, komentirao je Majinu objavu stilist Marko Grubnić koji je zadužen za njezina modna izdanja, a dio njih možete pogledati u galeriji na početku teksta.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju