U srijedu navečer organizirana je velika aukcija 50-ak kvalitetnih butelja vina poznatih hrvatskih vinara kako bi se financijski pomoglo obitelji Kalfić i 12-godišnjem Franji koji je u procesu oporavka i rehabilitacije nakon transplatacije pluća i preboljenja leukemije.

Galerija Maja Šuput u svjetlucavom izdanju - 3 Maja Šuput u haljini domaćeg brenda Larie Frano Ridjan i Maja Šuput zajedno su vodili aukciju +2 Maja je nosila narukvicu na kojoj piše Tatarinova

Aukciju su vodili Frano Ridjan i Maja Šuput, koja se nakon dugo vremena ponovo našla u ulozi voditeljice.

Okupljenima se obratila u srebrnoj mini haljini domaćeg modnog brenda Larie, iza kojeg stoji dizajnerica Marina Matić.

Haljinu bez rukava, napravljenu od svjetlucavih resica, krase visoki ovratnik i gola leđa kao detalj koji je kreaciju učinio posebno senzualnom.

Maja Šuput u haljini domaćeg brenda Larie Maja Šuput u haljini domaćeg brenda Larie (Foto: Marko Prpic/Pixsell)

Pjevačica je nosila i srebrno-ružičaste sandale s vrtoglavo visokom potpeticom i tankim remenčićima na prednjem dijelu i oko gležnjeva.

Maja je nosila narukvicu na kojoj piše Tatarinova Maja je nosila narukvicu na kojoj piše Tatarinova (Foto: Marko Prpic/Pixsell)

Kombinaciju je upotpunila ručnim satom i narukvicama, među kojima se posebno isticala ona koju pjevačica često nosi, a na kojoj piše Tatarinova.

Odvažna haljina Maje Šuput koja dokazuje da se redovito vježbanje itekako isplati Maja Šuput voli birati odjevne kombinacije koje će privući pažnju Maja Šuput u zlatnoj zaljini na crvenom tepihu Beyonce na Zlatnim globusima 2007. godine +4 Kim Kardashian na Met Galu 2018. godine

Fotografije s događanja Maja je podijelila i na svom profilu na  Instagramu, gdje su joj pratitelji, između ostalog, poručili da je ovo jedno od njezinih najljepših izdanja.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju