Iza nas je prva live polufinalna emisija zabavnog showa Supertalent Nove TV. S nestrpljenjem smo čekali nastupe talentiranih kandidata, ali i modni odabir Maje Šuput, koja nas svake nedjelje ostavlja bez daha svojim glamuroznim i unikatnim odjevnim kombinacijama.

Galerija Maja Šuput u ružičastoj haljini - 2 Maja Šuput u ružičastoj haljini Maja Šuput u ružičastoj haljini - 3 +1 Glamurozno izdanje Maje Šuput za prvu polufinalnu emisiju Supertalenta

Maja nas je još jednom oduševila svojim kostimom koji je za nju pripremio stilist Marko Grubnić, glavna i odgovorna osoba za Majina izdanja u Supertalentu.

Marko Grubnić je za ovu priliku odabrao asimetričnu dekoltiranu haljinu u ružičastoj boji, koja je Maji stajala kao salivena.

Prorezi na trbuhu naglasili su njezinu figuru, a posebno su efektne bile rukavice u istoj boji te pernati plašt koji je zaokružilo cijelu kombinaciju.

Maja Šuput u ružičastoj haljini - 5 Glamurozno izdanje Maje Šuput za prvu polufinalnu emisiju Supertalenta (Foto: Instagram@Maja Šuput)

Točka na i njezina outfita bile su hrabre cipele s vrtoglavo visokom potpeticom i platformom u kojima mogu hodati samo vjerne obožavateljice vrtoglavo visokih štikli. Crvene gležnjače na vezanje ovoj su kombinaciji dale wow efekt i zaslužile titulu zvijezde cijele njezine kombinacije.

Maja je svoj modni odabir upotpunila upečatljivim make-upom te perikom u obliku razbarušenog boba koji joj baš dobro stoji.

Ogromna kosa, kristali, šljokice: Pet kostima Maje Šuput iz Supertalenta dostojnih i Met Gale Glamurozni, uzbudljivi i unikatni kostimi Maje Šuput zvijezda su za sebe showa Supertalent U prvoj epizodi Supertalenta Maju Šuput vidjeli smo u roza kombinezonu koji je neobičan zbog toga što je sve u jednom komadu U drugoj emisiji Maja je nosila kombinezon s jednom nogavicom i jednim rukavom +2 U trećoj epizodi Maja je nosila haljinu u stilu sakoa i mega efektne čizme

Dijamanta ogrlica cijeloj je kombinaciji dala dodatni dašak glamura, a poznata pjevačica je još jednom izgledala kao da je spremna za crveni tepih.

Maja Šuput u ružičastoj haljini - 3 Zvijezda njezine kombinacije bile su vrtoglavo visoke cipele (Foto: Instagram@Maja Šuput)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju