Svaka modna sezona donosi određene hit komade koji nas osvoje na prvu i koje odmah poželimo imati u svojoj garderobi. Jedan takav komad koji će sigurno obilježiti ljeto jest maksi haljina koja osvaja svojim jednostavnim, a opet ženstvenim krojem, nosiva baš svaki dan.

Galerija Pamučna maksi haljina iz Primarka od 160 kuna koja dolazi u čak devet veličina - 2 Pamučna maksi haljina iz Primarka od 160 kuna koja dolazi u čak devet veličina - 3 Pamučna maksi haljina iz Primarka od 160 kuna koja dolazi u čak devet veličina - 6 +3 Pamučna maksi haljina iz Primarka od 160 kuna koja dolazi u čak devet veličina

Sve je na toj haljini neodoljivo i slatko, a riječ je o modelu maksi dužine savršenom za svakodnevna odjevna izdanja. Haljina ima tanke naramenice prilagodljive dužine i lijepi ovalni izrez, dok rastezljivi dio na leđima pruža dodatnu udobnost. Donji dio haljine širi se u lijepi lepršavi kroj kakav preferira veliki broj žena, sačinjen od tri dijela za još ljepši nabrani efekt i romantičan dojam.

Pamučna maksi haljina iz Primarka od 160 kuna koja dolazi u čak devet veličina - 3 Maksi haljina iz Primarka dolazi u dvije opcije, plavoj i šarenoj s uzorkom limuna (Foto: www.primark.com)

Kada je riječ o materijalu, sastav je sto posto pamuk pa je udobnost zagarantirana i po najvećim vrućinama. Super je stvar i to što možete birati između dvije opcije kada je riječ o boji, plave i šarene s uzorkom limuna, a možda poželite imati i obje.

Zagrebački streetstyle Šarmerica iz Zagreba: Lagana haljina iz Manga koju prorezi na struku čine baš posebnom

Još samo slatke natikače ili sandale i torbica i stajling za veseli ljetni dan bit će gotov. Ali ima još razloga zbog kojeg volimo ovu ljetnu haljinu - dolazi u čak devet veličina, od broja 4 do 20, po cijeni od 18 funti (oko 160 kuna), a može se kupiti u trgovini Primark.

Pamučna maksi haljina iz Primarka od 160 kuna koja dolazi u čak devet veličina - 4 Rastezljivi dio na leđima pruža dodatnu udobnost (Foto: www.primark.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju