Haljine su jedan od omiljenih komada u garderobi tijekom cijele godine. Ljubiteljice haljina od njih ne odustaju ni u hladnijem periodu godine zahvaljujući slojevitom odijevanju.

U zimskim mjesecima čak i ljetne haljine dobiju novi izgled zahvaljujući kombiniranju s toplim pletivom i omiljenim čizmicama.

Model koji izgleda posebno dobro u ovakvim kombinacijama su maksi haljine, posebno one od lepršavih materijala, koje se, između ostalog, mogu nositi u raznim prigodama, od dnevnih do onih svečanijih, večernjih. Idealan su odabir i za odlazak na posao.

Trgovine i webshopovi u svojoj ponudi imaju razne modele maksi haljina, od onih jednobojnih do haljina s uzorcima kao što su cvjetni i životinjski. U izradi se koriste i razni materijali, a ponuda je dovoljno šarolika da svatko može pronaći najbolju opciju za sebe i u svoju garderobu uvrstiti haljinu koju će rado nositi u mjesecima ispred nas.

Slika nije dostupna Midi haljine na sniženju: 15 modela već od 80 kuna koje možete nositi i na proljeće

Slika nije dostupna Od 159 kuna: 12 modela visokih čizama koje izgledaju mrak uz skinny traperice i maksi haljine

U našoj galeriji izdvojili smo 15 modela maksi haljina koje su trenutačno na sniženju. Možda se među njima krije i vaša nova odjevna miljenica.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju