Maksi suknje su fleksibilan odjevni komad koji se može kombinirati za dnevne i večernje prilike. Lijepo će upotpuniti izdanje za posao, odlazak na kavicu s prijateljicama ili čak večernji izlazak.

Galerija Maksi suknje s.Oliver, 47,99 eura Reserved, 27,99 eura +7 Next, 124 eura

Maksi suknje popularan su izbor tijekom cijele godine, a ni proljeće u tome nije iznimka. Sjajno se kombiniraju uz obične majice i elegantne bluze. Možete ih spariti uz sportske tenisice, sandale ravnog đona, ali i klasične salonke.

Ljubiteljice neformalnog stila posegnut će za sve popularnijim modelom maksi suknja s velikim postraničnim džepovima. Odabrati možete duge suknje od trapera, ali i lepršave modele A-kroja.

C&A suknja, 25,99 eura C&A suknja, 25,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

U svaki modni stil najlakše će se uklopiti jednobojne maksi suknje – a pogotovo one u bež ili crnoj boji. Odvažnije dame izabrat će modele s upečatljivim uzorkom.

Prizivaju ljeto: Laneni komadi u živim bojama koji se mogu nositi u svakoj prilici C&A - 20 C&A - 19 C&A - 16 +28 C&A - 7

Od pet eura: 10 cipela ravnog đona za svadbe, krstitke i krizme Za svečane prilike možete nositi i cipele ravnog đona Boohoo cipele, 18 eura CCC cipele, 27,99 eura +7 Sinsay cipele, 4,49 eura

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali deset modela maksi suknja s džepovima, koji se mogu pronaći po cijeni od 11 do 124 eura.

s.Oliver, 47,99 eura s.Oliver, 47,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju