Velika torba spas je za mnoge žene – bez obzira treba li vam model u koji ćete odložiti prijenosno računalo za posao, pelene i druge potrepštine za bebu ili pak stvari iz šopinga.

Galerija Velike torbe hit su i na zagrebačkim ulicama Sinsay torba, 10,49 eura Reserved torba, 25,99 eura +7 Zara torba, 25,99 eura

Predimenzionirane torbe hit su već nekoliko posljednjih sezona, a pogotovo ovo proljeće. Nose se monumentalni shopper modeli od pamuka, pletenih tkanina, umjetne i prave kože.

Ne možete pogriješiti s predimenzioniranom modelom u crnoj ili bež boji – ovaj tip torbe jednostavno ćete spariti s bilo kojom odjevnom kombinacijom. One će lijepo izgledati uz obične traperice i poslovnu haljinu.

H&M torba, 20,99 eura H&M torba, 20,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Na tržištu se mogu naći torbe i za drugačije ukuse – modeli u jarkim bojama, s naglašenim detaljima ili izraženim uzorkom.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 10 modela velikih torbi za različite potrebe, a koje se mogu kupiti po cijeni već od 10 do 240 eura.

Stradivarius torba, 12,99 eura Stradivarius torba, 12,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

20 fotografija koje dokazuju da Hrvatice nose stvarno dobre haljine Izdanja u haljinama na zagrebačkoj špici Izdanja u haljinama na zagrebačkoj špici Izdanja u haljinama na zagrebačkoj špici +17 Izdanja u haljinama na zagrebačkoj špici

Crne cipele: 15 najudobnijih (i najpopularnijih) modela za prijelazno razdoblje Bershka, 13,99 EUR Deichmann, 19,99 EUR C&A, 25,99 EUR +12 Zara, 29,95 EUR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju