Nakon što smo usred proljeća doživjeli pravo ljeto i uskočili u sandale, sada ćemo se malo vratiti zatvorenim modelima obuće. Naravno, nije to ništa neobično za prijelazno razdoblje iz sezone u sezonu.

Galerija Bershka, 13,99 EUR Deichmann, 19,99 EUR C&A, 25,99 EUR +12 Zara, 29,95 EUR

Promjenjivi vremenski uvjeti primoraju nas da budemo spremni na sve. Nakon zime, čizmica i gležnjača, sada posežemo za laganijim proljetnim cipelama. I proljetna sezona donosi nam nove favorite.

Zara, 29,95 EUR Zara, 29,95 EUR (Foto: Zara)

Primjerice, slingback modeli s ravnim potplatima na glasu su kao must have za naredne mjesece. Slingback varijante s višom potpeticom nikad ne izlaze iz mode pa ni s njima ne možete pogriješiti.

Mokasine su također favorit, tradicionalno se pojave u street style izdanjima s prvim danima proljeća i nose uz apsolutno sve odjevne komade.

Crvene cipele velik su proljetni trend u 2024. Ove cipele su hit: Pet najpopularnijih modela za proljetnu sezonu

Ako volite pratiti trendove, ove sezone nemojte zaboraviti na balerinke. Vratile su se u velikom stilu i svim varijantama, od mrežastih do onih s remenčićima ili ukrašenih zakovicama.

Kako bismo vam olakšali odabir novih cipela, odlučili smo se fokusirati na crne modele, s obzirom na to da su tradicionalno najtraženiji i najsvestraniji. Zavirite u galeriju u razgledajte koje smo modele crnih cipela za prijelazno razdoblje izdvojili iz ponude modnih brendova.

C&A, 25,99 EUR C&A, 25,99 EUR (Foto: C&A)

15 balerinki koje će vas spasiti kada vam se ne nose tenisice i visoke potpetice Žena u balerinkama Reserved, 29,99 eura H&M, 34,95 eura +12 Ara (Rodea), 124,95 eura

Za krizme, svadbe, ali i posao: 15 najpopularnijih proljetnih cipela za one koje ne vole nositi štikle Cipele otvorenih peta i ravnog đona vratile su se u modu Reserved cipele, 29,99 eura Sinsay cipele, 6,99 eura +12 H&M cipele, 29,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju