Postanite kraljica svake zabave s haljinom boje kože koja će vas vizualno izduljiti i naglasiti raskoš ženskih oblina. Zaigrajte neodoljivu modnu igru birajući odgovarajući kroj i detalje za svoj tip tijela. Evo na što morate paziti

'Nude' haljina je nova crna! Riječ je o komadu odjeće koji je popularan već nekoliko posljednjih sezona.

Tajna uspjeha 'gole' haljine krije se u jednostavnosti modne igre: dobro krojen komad odjeće od odgovarajućeg materijala u boji kože naglasit će ženstvene adute njezine vlasnice.

Kao što i visoke potpetice boje kože izdužuju nogu, tako će i pametno krojena haljina ove nijanse vizualno produljiti cijelo tijelo te ga učiniti vretenastijim. Ovu lekciju najbolje je svladala Kim Kardashian koja redovito poseže za 'nude' komadima odjeće kako bi 'kontrolirala' svoje ženstvene obline.

Kao što i visoke potpetice boje kože izdužuju nogu, tako će i pametno krojena haljina ove nijanse vizualno produljiti cijelo tijelo te ga učiniti vretenastim

Ovisno o tipu tijela odaberite i kroj nude haljine. Rastezljiva haljina u boji pudera do koljena s decentnim dekolteom idealna je za žena s jačim gornjim dijelom tijela, koji žele naglasiti svoje grudi. Uski struk dodatno možete naglasiti tankim remenčićem u boji pudera, a šire nadlaktice izduljiti visokim rukavima iste nijanse.

Za blagdanske proslave osobito će biti efektne 'gole' haljine s dodatkom šljokica ili trendi čipke u istim nijansama koju možete kombinirati sa štiklama ili sandalama u nježnoj boji pudera, te uz decentnu šminku i mekane kovrče.

Ovu boju haljine lako je zamijeniti za golu kožu, pa nemojte birati pretjerano kratke modele
s prevelikim prorezima na području prsa ili leđa, jer bi kompletan stajling mogao izgledati 'jeftino'. Također, ova nježna nijansa ne trpi ni dodatke odvažnih i kontrastnih boja, pa pokušajte decentno izgraditi svoj blagdanski stil.

U našoj fotogaleriji potražiti nadahnuće za svoju novu omiljenu haljinu u nježnoj boji pudera.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju