U nadolazećem razdoblju svoje mjesto u mnogim ormarima mogla bi naći mini izdanja omiljenog modnog dodatka - torbica.

  Galerija Zara, 349,90 kn Uterqüe, 950 kn Reserved, 34,99 funti (293,97 kn) +7 Topshop, 25 funti (210 kn)

Male torbice svoje su mjesto već imale u kolekcijama modnih dizajnera za proljeće 2019. godine, a sudeći prema nedavno održanim modnim revijama, i jesen će biti njihovo vrijeme.

Modne kuće kao što su Brandon Maxwell i Carolina Herrera opremile su svoje modele minijaturnim torbicama koje unatoč veličini itekako daju dozu karaktera cjelokupnom izgledu.

Možda nisu idealan izbor za odlazak na posao, ali sigurni smo da je dovoljno prigoda u kojima će se baš jedna mini torbica pokazati kao idealan izbor. U vašem ormaru možda se vrlo brzo nađe i neki od modela u našoj galerije.

Ako jedva čekate proljeće, bacite oko i na 10 modela torbi u neodoljivim žutim nijansama.

A uz svaku torbu dobro je imati i par odličnih gležnjača. Mi smo izdvojili 10 modela omiljenih cipela koji proljepšavaju noge u trapericama ili haljinama.

  10 modela gležnjača koje proljepšavaju noge u trapericama ili haljinama Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 9 Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 7 Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 4 +7 Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju