Čileanski predsjednik Sebastian Pinera doputovao je u Francusku povodom službenog posjeta. U Elizejskoj palači u Parizu dočekali su ga francuski predsjednik Emmanuel Macron i prva dama Francuske Brigitte Macron.

Galerija Brigitte Macron, Sebastian Pinera i Emmanuel Macron Brigitte Macron, Sebastian Pinera i Emmanuel Macron +0 Brigitte Macron u maloj crnoj haljini

Emmanuel i Brigitte iskazali su dobrodošlicu svojem uvaženom gostu, veselo pozirali službenim fotografima i potom se uputili na svečanu večeru, koja je pripremljena u predsjedničkoj rezidenciji.

Kako i priliči ovakvim visoko-političkim prigodama, i predsjednik i prva dama bili su odjeveni prema bontonu.

Brigitte je bila maksimalno elegantna i decentna u maloj crnoj haljini koju je kombinirala s klasičnim salonkama i torbicom u istoj boji.

Brigitte Macron, Sebastian Pinera i Emmanuel Macron Brigitte Macron, Sebastian Pinera i Emmanuel Macron (Foto: Guliver Image)

Novo izdanje prve dame još jednom potvrđuje da su haljine u crnoj boji jednostavno nepobjedive i nema tog trenda koji će ih izbaciti iz mode.

Koncept male crne haljine koja se prilagođava svačijem stilu i ukusu, odgovara svim prigodama i može se nositi na bezbroj načina osmislila je legendarna francuska dizajnerica Coco Chanel. Gotovo sto godina nakon prvog predstavljanja mala crna haljina i dalje je najpopularniji model na svijetu.

Brigitte Macron u maloj crnoj haljini Brigitte Macron u maloj crnoj haljini (Foto: Guliver Image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju