Hiperpigmentacija, melazma, ožiljci od akni i ostale sitne nepravilnosti na licu s godinama za mnoge od nas postaju sve veći problem. Zbog njih naše lice izgleda umorno i starije nego što stvarno jest. Kako bismo se riješili ovih upornih spuštalica samopouzdanja, odlučili smo isprobati serum koji će se za nas pozabaviti tim problemom.

Galerija L'ADRIA Brightening perfecting serum L'ADRIA Brightening perfecting serum L'ADRIA Brightening perfecting serum +7 L'ADRIA Brightening perfecting serum

Nakon što smo cijelo ljeto proveli izležavajući se na suncu i izlažući svoju kožu njegovu nemilosrdnom djelovanju, ulazak u hladnije razdoblje godine pravo je vrijeme da se posvetimo njezi kože i pružimo joj svu moguću ljubav koju zaslužuje. Tako smo se odlučili isprobati L'ADRIA Brightening perfecting serum, koji će se lako uklopiti u svačiju jesensku rutinu njege kože.

Njegova osnovna uloga jest ujednačiti ten i upustiti se u borbu protiv svih oblika hiperpigmentacijskih mrlja – bilo da su nastale kao posljedica utjecaja sunca, prištića, akni, trudnoće, hormonalnog disbalansa, alkohola ili neadekvatnih kozmetičkih proizvoda.
L'ADRIA Brightening perfecting serum L'ADRIA Brightening perfecting serum Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini
S obzirom na to da u svojim ranim dvadesetima nisam vodila brigu o njezi kože, a SPF mi je bio gotovo stran pojam, neprestano vodim bitku s posljedicama koje je sunce ostavilo na mojoj koži – točnije, s hiperpigmentacijskim mrljicama. I dok sam ljeti stavljala naglasak na dubinsku hidraciju kože, sada polako mijenjam svoju dnevnu rutinu njege kože i počinjem uvoditi kiseline, kao i malo snažnije proizvode koji će se uhvatiti ukoštac s uvijek aktualnim problemom na mojoj koži.

L'ADRIA Brightening perfecting serum počela sam upotrebljavati prije tjedan dana i prvo sam ga uvela u svoju noćnu rutinu njege kože jer sam željela vidjeti kako će koža na njega reagirati. S obzirom na to da je serum stvarno nježan, tijekom tjedna sam ga počela sve više uključivati i u jutarnju. On je prvi korak u rutini njege kože, odmah nakon što kožu očistim od svih nečistoća odgovarajućim čistačem.
L'ADRIA L'ADRIA Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini
Serumi su proizvodi koncentrirane njege usmjereni na određeni problem na koži koji treba riješiti. L'ADRIA serum ima posvjetljujuće djelovanje zahvaljujući patentiranom kompleksu za posvjetljivanje ADRILIGHT s ekstraktom cvijeta primorskog žilja. Ta nježna biljčica koja raste na pjeskovitim jadranskim plažama ima moćno djelovanje na tamne flekice koje narušavaju izgled kože lica. Njezin učinak jest klinički dokazan, a ovom sastojku dodani su i drugi visokoučinkoviti sastojci, poput niacinamida, koji u sinergiji izbjeljuju postojeće mrljice i štite kožu od nastanka novih.

Niacinamid je nevjerojatan timski igrač jer odlično djeluje u kombinaciji s drugim sastojcima. On čini čuda za kožu sklonu proširenim porama, a svoj doprinos daje i kada je u pitanju hiperpigmentacija. Zbog svega toga ovaj će serum uživati svu našu pozornost tijekom cijele godine.
L'ADRIA Brightening perfecting serum L'ADRIA Brightening perfecting serum Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini
Iako je L'ADRIA Brightening perfecting serum originalno namijenjen ublažavanju hiperpigmentacijskih mrlja, s obzirom na to da sam ga upotrebljavala svega tjedan dana, bilo je očekivano da se vidljivost hiperpigmentacijskih mrlja neće smanjiti. Za to je potrebno proizvod primjenjivati tijekom duljeg vremenskog perioda, što u tvrtci L'ADRIA jasno i naglašavaju. No, ono što me oduševilo kod ovog proizvoda jest to što se tekstura kože znatno poboljšala.

Iako nikad nisam imala problema s aknama i ožiljcima od njih, imam prilično proširene pore u predijelu T-zone, kao i velik broj mitesera, kojih se teško riješiti. Serum je u tom pogledu uspio smanjiti njihovu vidljivost i ujednačiti ten, na čemu sam mu itekako zahvalna.
L'ADRIA Brightening perfecting serum L'ADRIA Brightening perfecting serum Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini
Osim toga, serum je nevjerojatno lagan i brzo se upija u kožu, tako da se nisam trebala boriti s onim ljepljivim osjećajem na koži koji se događa nakon nanošenja nekih drugih kozmetičkih proizvoda.

Iako proizvod primjenjujem tek tjedan dana, voljela bih vidjeti kako će moja koža izgledati nakon tri mjeseca jer upravo je toliko vremena dovoljno da se vidljivost hiperpigmentacijskih mrlja smanji. L'ADRIA Brightening perfecting serum već je sada postao jedan od proizvoda koje ću uklopiti u svoju rutinu njege kože jer, iako se nije još imao prilike pokazati u svojem punom sjaju, moja koža već sada djeluje sjajnije, zdravije, a samim time i mlađe.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom L'ADRIA po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju