Jedno od vrlo slatkih i zgodnih rješenja za balkon svakako je klupica koja može biti i najmanja, ali i dalje dovoljno velika da se uredi kutak za ispijanje kave, uživanje i opuštanje.

Galerija Mali balkon s kutnom klupicom Mali balkon s kutnom klupicom Balkon s klupicom - 4 +3 Balkon s klupicom

Drvena klupa može se smjestiti i u kut balkona, baš kako je to napravljeno na balkonu jednog stana u gradu Malmöu u Švedskoj.

Bijela klupica popunjena je šarenim ukrasnim jastučićima koji dobro dođu za udobnije sjedenje, kao i za naslon, a i lijepa su dekoracija. Na tom malenom balkonu raste i začinsko bilje te cvijeće postavljeno na zidu.

Balkon s klupicom - 4 Balkon s klupicom (Foto: Living4media)

Da pod ne bude običan obojan je u tirkiznu nijansu i stavljen je mali šareni tepih. Za još malo boje tu su crveni okrugli stolić i žuti drveni stolac, a za još malo slatkoće figurice ptičica i mala kućica za ptice obješena na zidu.

Mali balkon s kutnom klupicom Mali balkon s kutnom klupicom savršeno je mjesto za ispijanje kave i odmaranje (Foto: Living4media)

Pogledajte maaali balkon stana na Pešćenici pretvoren u oazu začinskog bilja i povrća Ivana Marketin iz Zagreba svoj balkon veličine uredskog stola pretvorila je u malu zelenu oazu - 7 Ivana Marketin iz Zagreba svoj balkon veličine uredskog stola pretvorila je u malu zelenu oazu - 4 Ivana Marketin iz Zagreba na svom majušnom balkonu uzgaja razno začinsko bilje - 4 +18 Ivana Marketin iz Zagreba svoj balkon veličine uredskog stola pretvorila je u malu zelenu oazu - 1

Tako sladak balkon stana u Crikvenici kojem zelena zavjesa daje poseban šarm Šarmantni zeleni balkon Senke Fučkar iz Crikvenice - 15 Šarmantni zeleni balkon Senke Fučkar iz Crikvenice - 14 Šarmantni zeleni balkon Senke Fučkar iz Crikvenice - 1 +16 Šarmantni zeleni balkon Senke Fučkar iz Crikvenice - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju