Keihl's Black Friday ponude su tu kako biste zablistali od glave do pete. Držite oči otvorene, uštedite na ovim moćnim formulama i opremite svoj kupaonski ormarić proizvodima koji su omiljeni ženama diljem svijeta ili pak ovaj Božić usrećite najdraže.

Galerija Kiehl's klasici koje možemo uloviti na super popustu Kiehl's klasici koje možemo uloviti na super popustu Kiehl's klasici koje možemo uloviti na super popustu +4 Kiehl's klasici koje možemo uloviti na super popustu

Neki od nas cijele godine nestrpljivo iščekuju Black Friday i priliku da proizvodima na sniženjima razmaze sebe ili svoje najdraže. Black Friday u Kiehl’su prilika je da nadopunite zalihe omiljenih proizvoda uz veliki popust.

Nadolazeći Black Friday vikend koji u Kiehl'su započinje 23. studenoga donosi vam 25 % popusta na cijeli Kiehl's asortiman izuzev poklon setova, adventskog kalendara i poklon bonova, dok će Ultimate Strength Hand Salve od 150ml biti na popustu od 40 %. Black Friday pogodnosti moći ćete iskoristiti sve do 26. studenoga, a neki od vas zasigurno će iskoristiti Black Friday vikend u Kiehl'su za kupovinu božićnih poklona.

Kiehl's klasici koje možemo uloviti na super popustu Kiehl's klasici koje možemo uloviti na super popustu (Foto: PR)

Od ljekarne do kraljeva kozmetike, Kiehl’sova povijest dokaz je predanosti brenda o održavanju osjećaja zdravlja i dobrog izgleda njihovih kupaca. Bilo da ste obožavatelj njegovih osnovnih proizvoda za njegu kože, želite uložiti u njegu tijela ili samo želite isprobati brend, Crni petak sjajno je vrijeme da isprobate neke proizvode iz Kiehl'sa.

Kiehl's klasici koje vrijedi uloviti na Black Friday popustima

Kada se radi o njezi tijela, luksuznoj njezi kože ili njezi kose, Kiehl's je poznat po asortimanu nevjerojatnih kozmetičkih proizvoda. Bilo da tražite kultnu Kiehl's Ultra Facial Cream ili popularni Creamy Eye Treatment with Avocado – zaista postoji nešto za svakoga. Pogodnosti možete iskoristiti u svim Kiehl's prodavaonicama u Hrvatskoj (Arena Centar, Centar Cvjetni, City Center one West u Zagrebu; City Center one u Splitu; Supernova Zadar), kao i na Kiehl's internetskoj stranici.

Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash

Ovaj pjenasti gel za dubinsko čišćenje lica iz Kiehl'sa postao je njihov kultni proizvod. Formuliran s nizom sastojaka od latica cvijeta nevena do glicerina, gel umiruje i osvježava ten, a istovremeno pomaže koži da zadrži svoju prirodnu vlažnost. Kremasti gel se u dodiru s vodom pretvara u bogatu pjenu, pomažući da koža bude odmah osvježena, revitalizirana i obnovljena. Kiehl's Calendula Deep Cleansing pjena za lice savršeno će nadopunjavati vašu njegu, a nakon čišćenja možete dalje nastaviti s umirujućom kremom za oči.

Creamy Eye Treatment with Avocado

Umorne oči čekaju poslasticu s ovim tretmanom za oči. Namijenjen za djelovanje na podočnjake, ova krema koristi ulje avokada, beta-karoten i shea maslac za njegu i hidraciju. Ima prekrasnu bogatu teksturu, a lako se upija u kožu što ga čini izvrsnim za ispod šminke i prije nanošenja korektora. Pruža dugotrajnu hidraciju u vrijeme kada iz suhih, toplih prostora izlazimo na vanjske, puno niže temperature, tako da područje ispod očiju ne izgleda suho do sredine poslijepodneva dajući svjež i mladolik izgled.

Kiehl's klasici koje možemo uloviti na super popustu Kiehl's klasici koje možemo uloviti na super popustu (Foto: PR)

Super Multi-Corrective Cream

Kiehl'sova krema protiv znakova starenja kože djeluje na sedam znakova vidljivog starenja masne i mješovite kože, što ju čini savršenom opcijom za mlađu kožu, kao i za početak uvođenja rutine protiv bora. Krema ciljano djeluje na ključne znakove starenja kao što su fine linije, bore, gubitak čvrstoće na licu i vratu, neujednačen ton kože i umoran izgled, a može se koristiti i u dnevnoj i u noćnoj rutini.

Kiehl's klasici koje možemo uloviti na super popustu Kiehl's klasici koje možemo uloviti na super popustu (Foto: PR)

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum sadrži retinol – sastojak koji je jedna od najvećih svjetskih opsesija za njegu kože koji pomaže pružiti mladoliku kožu. Osim moćnog sastojka, čistog retinola, Kiehl’sov serum također sadrži ceramide i peptid u formuli, kako bi ojačao kožnu barijeru i pojačao toleranciju kože na retinol već od prve uporabe. Pogodan je za sve tipove kože, uključujući i onu osjetljivu.

Ovaj je proizvod moguće upotrebljavati i na drugim područjima na kojima su vidljivi znakovi starenja kože, uključujući područje oko očiju, vrat, dekolte i gornji dio šake. Kompatibilan je za korištenje s drugim Kiehl'sovim serumima i hidratantnim kremama, kao što su Ultra Facial Cream, Clearly Corrective Dark Spot Solution i Super Multi-Corrective Cream.

Ultra Facial Cream

Najprodavanija Kiehl's krema za lice je krema koja obećava da će koži pružiti hidraciju koja traje do 24 sata i pogodna je za sve tipove kože. Obožavana je jer je vrlo lagana, s osjećajem "kao da nemate ništa na koži" pa nema onog teškog, masnog osjećaja kreme. Formulirana s glacijalnim glikoproteinom i skvalanom, derivatom masline, ova nemasna, lagana hidratantna krema trenutno čini kožu dva do tri puta hidriranijom, čak i na njezinim najsušim područjima.

Bilo da se želite boriti protiv umorne kože ili nečistoća na koži, ne zaboravite da uz Kiehl’sove popuste za Black Friday možete svojem tijelu pružiti tretman koji zaslužujete skoro u pola cijene. Stoga nemojte čekati ni sekunde, stavite svoje zdravlje i ljepotu na prvo mjesto i otkrijte bolju sebe uz Kiehl’s.

 

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Kiehl's po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju