Jedna mama na Facebooku je objavila fotografiju sa svojim sinčićem kada je još bio sitna beba te potpuno iskreno napisala što je prije mislila o toj fotografiji – a što misli o njoj danas.

 

Mama Johannah Simmons u Facebook grupi The Motherload, u kojoj se mame međusobno podržavaju i savjetuju, objavila je fotografiju na kojoj spava dok njezin sinčić leži na njoj. Danas Johannah u ovoj fotografiji vidi jedan dragocjeni trenutak sa svojom bebicom, ali nije uvijek bilo tako.

Mama Johannah Simmons objavila je fotografiju sa svojim sinčićem kada je još bio sitna beba te napisala što je prije mislila o toj fotografiji – a što misli o njoj danas

Potpuno iskreno, Johannah je uz fotografiju napisala:

Ovo sam ja na svoj 30. rođendan, prije skoro tri godine. Nikad nisam voljela ovu fotografiju, sve što na njoj mogu vidjeti su grozna kosa, loš ten i veliki podbradak. Nemam puno fotografija sa sinom jer, da budem potpuno iskrena, mrzim se fotografirati. Imam previše kilograma, izgledam umorno, imam suhu kosu, loše nokte, celulit na bedrima i još puno toga zbog čega se osjećam jadno.

Fotografija mame i sina 'Na ovoj fotografiji zabilježen je dragocjeni trenutak između mene i moga sina. Ali zašto mi je trebalo tako dugo da shvatim to?' (Foto: Facebook Johannah Simmons‎ (The Motherload))

Danas sam ovu fotografiju pogledala drugim očima, ova fotografija je stvarni život i na njoj je zabilježen vrlo dragocjeni trenutak između mene i moga sina. Ali zašto mi je trebalo tako dugo da shvatim to?

Pitam se što vi mislite kada vidite ovu fotografiju prvi put?

Mama Kate Dyson najiskrenije je progovorila o svim izazovima majčinstva "Ovo je majčinstvo": Iskreni post mame koji skida sve maske

Trudnica u kupovini Iskustvo iz trgovine: "Žao nam je, nije sezona odjeće za trudnice"

Mnoge mame potpuno razumiju o čemu Johannah govori jer su se i same tako osjećale. Poručile su joj slijedeće:

Mislim da je fotografija predivna, voljela bih da ja imam takve fotografije. Na njoj vidim predivnu bebu koja se stisnula uz svoju mamu koja je njezin čitav svijet i ti si jednostavno točno ono što njemu treba, napisala je Jen.

Ovo je predivna fotografija. Ponekad se opterećujemo time kakvi bismo trebali biti, kako bismo trebali izgledati i ponašati se, toliko da ne vidimo predivne dragocjene trenutke poput ovoga. Svi smo to prošli, piše Nicole.

Vidim predivnu, brižnu mamu i bebu kojoj je potreban taj trenutak više od ičega ili ikoga ikada, kaže Aileen.

Zapravo izgledaš jako lijepo. Za mene, to je trenutak mira i spokoja, trenutak snažnog povezivanja čak i kroz iscrpljenost i kaos prvih mjeseci s bebom. Apsolutno dragocjeno, poručila je Molly.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju