Zvijezde su ove godine jednoglasno odlučile kako je najpoželjniji modni dodatak dijete. Tako su slavni mališani krasili mnoge naslovnice, a neki od njih su u prvih nekoliko tjedana zaradili i pristojan džeparac

Bebe za kojima su se u 2008. otimali gotovo svi mediji su blizanci Vivienne i Knox bračnog para Jolie-Pitt te Max i Emma, djeca ponosnih roditelja J.Lo i Marca Anthonyja.

Angelina i Brad prodali su prve fotografije blizanaca rođenih 12. lipnja za 11 tisuća dolara i tako postali roditelji najbogatijih beba na svijetu. Angelina je također izjavila kako želi imati između sedmero i četrnaestero djece pa će i godine koje dolaze za nju izgleda biti plodne i sretne.

Max i Emma, rođeni 22. veljače tako su se našli na drugom mjestu jer su njihovi poznati roditelji dogovorili cijenu od 6 milijuna dolara. Najskuplja utrka u kojoj su se natjecale tek rođene bebe brzo je zaboravljena, a mališani rastu i uživaju u ljubavi koju primaju od roditelja. I cijeli svijet je miran i sretan jer svi znaju kako izgledaju potomci najljepšeg para na svijetu i lijepe latino dive.

Ova godina bila je sretna i za Jessicu Albu koja je 7. lipnja rodila svoju prvu kćer, malenu Honor Marie. Najseksepilnija žena na svijetu Halle Berry rodila je prvu kćer Nahlu Ariel 16. ožujka, a australaska glumica Nicole Kidman nakon dvoje posvojene djece proširila je obitelj s biološkom kćeri Sunday Rose čiji otac je Keith Urban. Lijepa glumica postala je mama 7. srpnja.

Djeca: Novi modni dodatak slavnih

Zuma Nesta razveselio je svoje roditelje Gwen Stefani i Gavina Rossdalea 20. kolovoza, a Nicole Richie i dečko Joel Madden 11. siječnja su postali roditelji malene Harlow Winter.

Ove će godine Božić biti posebno sretan i u domovima Christine Aguilere koja je Maxa Lirona rodila 12. siječnja i dobila milijun i pol dolara za njegovu prvu fotografiju, a Forbes ga je odmah proglasio petim najskupljim djetetom na svijetu.

Seksepilni glumac Matthew McConaughey i Camila Alves dobili su prvog sina Levija 7. srpnja, Cate Blanchett rodila je trećeg sina 13. travnja, a otac je postao i Ricky Martin. Surogat majka podarila mu je blizance u kolovozu.

Tori Spelling i Dean McDermott dobili su kćer Stellu Doreen 9. lipnja, a Ethan Hawke 18. srpnja postao je tata po treći put. Bivša dadilja i sadašnja supruga Ryan Shawhughes rodila je djevojčicu Clementine Jane.

Roditelji su postali i Matt Damon, glumac Vin Diesel, glumica Naomi Watts, Jamie Lee Spears i Lisa Bonet, bivša supruga Lennyja Kravitza.

Hollywood je ove godine zahvatio pravi baby boom pa će Djed Božićnjak koji obilazi kuće poznatih i slavnih nositi još veću vreču darova!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju