Najpoznatije svjetske modne krpice gube bitku pred novim modnim dodatkom bogatih i slavnih. Zvijezde umjesto Guccija, Marca Jacobsa, D&G i Chanela biraju svoju vlastitu djecu. Suri, Shiloh, Sunday Rose izgurale su i vječnu Birkin torbicu iz ruku svojih mama.

U posljednje vrijeme vlada neki novi trend, hit među poznatim mamama. Tamo gdje su one tu su i njihova djeca, bilo da se radi o ručku u centru grada, šetnji, kavici, shoppingu one ne ispuštaju djecu iz ruku.

Kakvu nam to poruku šalju, zar je stigla era supermama? One su slavne, lijepe,bogate i još k tomu brižne mame kojima pomoć dadilja ne treba jer one sve mogu same. Može biti da je to poruka.

No da se radi o novom trendu uvjereni smo samo zbog jedne činjenice, njihova djeca uvijek će izazivati veću pažnju medija negoli oni sami.

Trogodišnja Suri Criuse postala je najfotografiranije lice desetljeća, naravno zahvaljujući svojim slavnim roditeljima.
Pa ne šeta Suri sama ulicama New Yorka, ona je uvijek u maminom zagrljaju ili ju tata Tom drži za ručicu.

A čak je i sam Cruise kojeg pamtimo po brojnim ispadima s fotografima, popustio pred predstavnicima sedme sile. Nedavno im se čak zahvalio na lijepim fotografijama svoje kćeri.

Brad i Angelina ne propuštaju priliku kako bi pokazali svojih šestero djece. Ne padne li vam na pamet kada vidite fotografiju Angeline u šetnji gradom s Maddoxom, Pax Thienom, Zaharom i Shiloh u naručju, da joj kažete, ženo nađi si dadilju!

Poseban je pak primjer Nicole Kidman, ona je puna dva mjeseca krila svoju kćer od očiju javnost, do te mjere da se znalo kako je malena tek crvenokosa. No sada ju ne ispušta iz naručja.


Gwen Stefani nikuda ne odlazi bez malenog Zume. Slatkog 4-mjesečnog dječačića najčešće imamo priliku vidjeti kako spava na maminom ramenu. Pa ima li to dijete krevetić?

Ipak moramo priznati iako je Gwen pokleknula pred novim trendom ona je među rijetkim zvijezdama koja je odoljela sedmoj sili. Naime odbila je prodati prve fotografije sina nekom od prestižnih magazina, a nije da su joj nudili baš sitne novce.

Gotovo sve poznate mame objeručke su prihvatile novi trend Heidi Klum, Cindy Crawford, Madonna i tako dalje i tako dalje.
Čini se kako je slavnim torbicama u njihovim rukama definitivno odzvonilo one ipak radije biraju vlastite unikate.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju