Fashion Guru ovoga je tjedna ocijenio odjeću Vanesse Radman, Miss Alex, a dotakao se i Lane Klingor koja se ne odvaja od potpisanog remena. Tko je dežurna posvuduša, je li kava pomogla podbuhloj Žanamari i tko ime čizme koje bi trebalo odnijeti na Hrelić...

Vanessa Radman, glumica sa stalnim prebivalištem u Njemačkoj i zvijezda sapunica, očito se svojom oblejkom spremila za ulogu Mary Poppins, kaže Fashion Guru koji vjeruje kako na Vanessu popriličan utjecaj ima njemačka moda.

Lana Klingor izdaleka izgleda u redu, no kada joj se približite vidite da su stvari drugačije. Lana ne skida sa sebe remen s jasnim logom koji, osim nje, još nosi samo Vlatka Pokos. Ipak, kod nas još uvijek djeluju kompleksi brandova.


Pjevačica i intelektualka Žanamari Lalić izgleda podbuhlo, a dok je ispijala kavicu koja joj nije previše pomogla, pojavila se u svom poznatom stylingu - lošem dakako.

A Aleksandru Grdić moglo bi se nazvati Miss posvuduša, jer Alex je svugdje. Ovoga puta, odjenula je vesticu s dubokim izrezom (ne razumije se smisao) i čizme koje su inspirirane indijanskom skvo.. Gdje li ih je pronašla...

Više na stranici: Red Carpet

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju