U Splitu je završen peti sajam 'Dani beba, mama i trudnica'. Uz pregršt korisnih informacija koje su oduševile roditelje, najmlađi su uživali u bogatom programu i velikom broju darova. Program j etri dana vodila pjevačica Lana Klingor

Sajam 'Dani beba, mama i trudnica', najveći sajam te vrste u ovom dijelu Europe po peti je put održan u Splitu. Nakon sajma koji se održao u svibnju ove godine u Zagrebu, uslijedilo je dalmatinsko izdanje sajma. Splitski sajam održan je u novoj Spaladium Areni i to je ujedno biti prvi sajam koji se organizira u toj vrhunsko opremljenoj modernoj dvorani.

Sajam je održan u Spaladium Areni, a voditeljica je bila mlada mama Lana Klingor.

Sajam je svečano otvorila dogradonačelnica grada Splita gospođa Anđelka Visković uz dječji ples i modne revije. Voditeljica svečanog programa jbila je pjevačica i mlada mama Lana Klingor, koja je na ovom sajmu u ulozi veselog kapetana na pozornici uveseljavala posjetitelje sva tri sajamska dana.

Na sajmu su se predstavila preko 120 izlagača, a glavni sponzor HiPP je obradovao mnoge posjetitelje sa zanimljivim događanjima i bogatim iznenađenjima te ukusnim i zdravim degustacijama.

Mnogobrojna iznenađenja i pokloni te bogat zabavno-edukativni program na pozornici, poligonu i u veselim i velikim igraonicama oduševio je najmlađe posjetitelje dok su roditelji kući otišli puni toliko potrebnih informacija vezanih uz odgoj mališana.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju