Kad ih vidite, u jednom malom djeliću mozga pomislite, pa jesu li stvarno bile trudne? No, slavne glumice koje i netom nakon poroda izgledaju savršeno ipak jesu s ovog planeta. Tajne nema. Riječ je o upornom vježbanju i dicipliniranom režimu prehrane. No... provjerite foto galeriju i uvjerite se sami

Halle Berry koja je tijekom trudnoće s kćerkicom Nahle nakupila popriličan broj kilograma brzo se vratila u formu. Halle je vježbala s privatnom trenericom Ramonom Braganzom koja je za nju koncipirala strogi režim vježbanja. 
Vježba se pet dana u tjednu i to kardio vježbe - jogging, plivanje i vožnja biciklom, zatim dizanje utega, te obavezni trbušnjaci. 

Halle je počela vježbati dva mjeseca nakon poroda, no nastavila je hraniti se zdravo. Pritom je zanimljivo da Halle, za razliku od svojih kolegica, ne zaobilazi ugljikohidrate, jede meso, premda nemasno, puno voća i povrća, a gotovo nikad ne pije kavu.

Ramona Braganza je privatna trenerica i od Jessice Albe za koju je osmislila svakodnevne lagane vježe od dvadesetak minuta.  No, većinu je kilograma Jessica izgubila dojenjem kćerkice Honor Marie. 

Nicole Kidman, koja se u trudnoći debljala samo oko trbuha morala je vrlo brzo nakon poroda krenuti s vježbanjem, jer ju je čekao novi glumački angažman. 
S obzirom da je riječ o mjuziklu u kojem je Nicole morala plesati nekoliko sati dnevno, sav se višak brzo istopio. No, osim toga Nicole obožava jogu i pilates, ali trčanje. 

Dakako da ne očekujemo da vam u posjet dođe Ramona Braganza, no postoji zaista mnogo načina s kojima i bez Braganze, možete dovesti svoje tijelo u formu. 

Velik dio vaših kilograma će odnijeti briga oko djeteta i dojenje, no najteži posao predstavljaju onih četiri, pet kilograma viška kojih se i nije tako lako riješiti. 
Ključ je u 'ponovnom' pokretanju usporenog metabolizma. 

Počnite s vježbama, doistaje svejedno kojima, tri mjeseca nakon poroda, no budite redoviti i strpljivi. Hranite se zdravo i neka vaš jelovnik bude cjelovit. Važno je da budete zdravi i da imate energije.

Vaše je tijelo još uvijek iscrpljeno, no vježbanje vas neće dodatno umoriti. Štoviše, to su jedini trenuci u kojima doista radite nešto za sebe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju