Nova Manaro kolekcija donosi nam bezvremenske romantične modne dodatke – marame. Dizajnerica Romana Kovačić tijekom karantene prilagodila se situaciji i nakon uspješne zimske kolekcije nastavlja s novitetima.

 

Ono što sam odmah počela raditi u karanteni bile su pamučne maske. Provodeći vrijeme u kući, ono o čemu sam cijelo vrijeme razmišlala bilo je kada će ova situacija biti gotova i željela sam da ljeto što prije dođe. Odlučila sam svoje misli i želje prenijeti na marame. Naizgled vrlo jednostavno, no šivanje marama je proces koji zahtijeva stručnost i mirnu ruku, kaže dizajnerica Romana Kovačić.

U svojoj prvoj kolekciji modnih dodataka, Romana nam prikazuje svoje asocijacije na pomisao toplog vremena - uživite se u putovanje u Maroko, Dalmaciju i Slavoniju.

Zelena marama naziva Marrakech (Marakeš) našu dizajnericu podsjeća na marokanski riad. Marakeš je grad u Maroku, a riad je vrsta tradicionalnog marokanskog unutarnjeg dvorišta povezana s arhitekturom kuće. Taj sklad mramora i pločica nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a sada čaroliju zvanu marama Marakeš možete nositi kao modni dodatak.

U svoju torbu za plažu uz kupaći kostim i japanke svakako spremite i maramu Casablanca. U trenucima kada je kosa neposlušna i nemate frizuru, marama će vam pomoći da ju stvorite u nekoliko jednostavnih koraka.

Kolekcija haljina i ženskih odijela domaćeg brenda Manaro design Manaro design: Haljine i ženska odijela koji laskaju figurama svih oblika i veličina

Svilena i elastična marama Dalmacija poslužit će kao odličan chic dodatak ljetnom šeširu preko dana i sigurno nećeš proći nezamijećeno. Za vruće ljetne večeri marama će dobiti novu namjenu. Dovoljno je dugačka i može se nositi kao top za chic i zabavan look.

Maramu Slavonija posebno volimo zbog njezine upečatljive boje i motiva. Šareno cvijeće i žuta boja našu dizajnericu podsjeća na slavonsku ravnicu ljeti. Marama nosi dozu elegancije i glamura, a osim toga uvijek ju možete praktično iskoristiti kao pomagalo kojim ćete maknuti kosu s lica za vrijeme ljetnih vrućina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju