Prilikom uređivanja holivudskih zvijezda za crveni tepih pazi se na svaki detalj, a jedan su svakako nokti.

Većina zvijezda slijedit će pravilo da, čak i ako nemaju šanse da ih se fotoragira s nagradom u ruci, njihovi nokti moraju izgledati kao da će nešto osvojiti.

Početak je godine, a iza nas je već nekoliko dodjela nagrada na kojima su zvijezde pokazale svoja odlična ili manje odlična izdanja. I dok se o haljinama već puno pričalo i pisalo, ovaj put osvrnut ćemo se na manikure.

Slika nije dostupna Spas za neodlučne: Omiljena manikura s kojom će nokti biti u prvom planu

Slika nije dostupna Elegancija na rukama: Nova lica ženstvene manikure koja se vratila na velika vrata

Poznato je da su zvijezde te koje nameću trendove, a na crvenim tepisima, između ostalog, pojavljuju se i neke od najljepših ili barem najposebnijih manikura.

Mi smo izdvojili dio onih za koje vjerujemo da će ih mnoge dame rado nositi u 2020. godini i za to im nije potreban nikakav odlazak na crveni tepih.

Lijepi nokti mnogim su ženama imperativ kada je u pitanju izgled pa ne sumnjamo da će manikure slavnih poslužiti kao inspiracija mnogima.

Naravno, ima tu i klasika koji su uvijek dobra opcija, poput crvenih noktiju, novih oblika francuske manikure koja se vratila na velika vrata, ali i manikura na koje će se mnogi ipak odvažiti samo u svečanijim prigodama.

Kakve manikure slavne dame biraju za crveni tepih pogledajte u našoj galeriji.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju