Svečani blagdanski ugođaj uvukao se u svaki aspekt naših života. Crvena, zlatna, zelena – samo su neke od boja kojima volimo obojiti predblagdansko vrijeme.

Lakovi za nokte u toplim tonovima karamele Nobea Metal (bronze) Chanel Le Top Cooat (347 etoile) Naj Oleari Glimmering Giold +2 Essie Zest has yet to come

Zlatni tonovi i tonovi karamele jedni su od najljepših izbora za ovo doba godine, a posebno lijepo izgledaju na našim noktima.

Topla boja karamele odlično će pristajati uz svaku odjevnu kombinaciju. Zlatna manikura izgleda profinjeno, a istovremeno jednostavno i decentno. Za karamel dojam potrebno je nabaviti nijanse zlatne i smeđe pa ih kombinirati s obzirom na ton kože i osobne preferencije.

Instagram je prepun primjera tih slatkih manikura, koje će jednako efektno izgledati u jednoj boji, kao i sa zlatnim motivima koji su karakteristični za ovo doba godine. Posebno su lijepi primjeri pomiješanih nijansi koje na noktima izgledaju poput slatke konfuzije.

Boja karamele na kosi već neko vrijeme dominira beauty scenom i mnogi je smatraju savršenim balansom između plave i smeđe. Pojavljuje se u širokom rasponu od nježno plavih do duboko smeđih i crvenkastih tonova, a nama na noktima izgleda jednako glamurozno kao i na kosi.

Ima vojsku obožavateljica: Je li ovo najljepša manikura? Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni +16 Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni

U nastavku pogledajte predivne manikure koji bi vas mogle inspirirati da nokte ovih blagdana obojite karamelom, a u galeriji na početku teksta pronađite lakove kojima i sami možete urediti nokte u ovim toplim tonovima karamele.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju