Kada su u pitanju manikure, neki su fanovi jedne boje na noktima, a drugi se vole igrati. Zajedničko svima je da vole njegovane i uređene, lijepo nalakirane nokte.

Naravno, kao i u svakoj drugoj kategoriji iz svijeta mode i ljepote, i u svijetu manikure postoje trendovi koji dominiraju u određenom periodu. Tako su stručnjaci izdvojili manikure koje će dominirati u zimskim mjesecima.

Radi se o manikurama koje će se posebno svidjeti ljubiteljicama minimalizma. U nastavku smo izdvojili sedam popularnih zimskih manikura koje će se rado kopirati i dugo nakon zime.

Slika nije dostupna Tamno, tamnije, najtamnije: 10 lakova za nokte u nijansama crvene koje su stvorene za jesen

Biserno bijela

Bijela nije samo omiljena ljetna boja, nego je i tradicionalna zimska boja. Biserna bijela je pak nijansa koja će se savršeno uklopiti u hladniji period godine.

Crvena jabuka

Iako je crvena manikura najpopularnija u slavljeničkom prosincu, mnoge dame ne odriču je se ni nakon blagdana.

"Neusklađena" manikura

Nokti nalakirani u različite boje i dalje ostaju popularni. Velika prednost ove manikure je ta da izgleda zanimljivo, a lako je izvediva u toplini vlastitog doma. U zimskim mjesecima kombinirajte boje kao što su prigušena plava, hrđavo smeđa, crvena...

Baby plava

Iako ćete možda pomisliti da je ova nježna nijansa stvorena za ljeto, stručnjaci za manikuru mišljenja su da nema najbolje sezone za nošenje ove boje, odnosno svaka sezona je kao stvorena za baby plavu, a ove zime bit će posebno popularna.

Boja mahovine

Popularnost zelenih lakova za nokte sve je veća, a ovu zimu obilježit će boja mahovine. Stručnjaci za manikure ističu da se ova boja slaže sa svim tonovima kože i savršen je odabir za sve koje sve više privlače zeleni nokti.

Zlatni polumjesec

Zlatna boja stvorena je za zimu, ali kako ne bi bila prenapadna, stručnjaci za nokte savjetuju kombinaciju zlatnog laka za nokte i neutralnih nijansi kao na fotografiji u nastavku.

Svjetlucava francuska manikura

Blagdani su iza nas, ali to ne znači da se moramo odreći šljokica. Samo ćemo ih koristiti u nešto manjoj količini, odnosno u obliku savršeno svjetlucave francuske manikure.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju