I mali detalji čine veliku razliku. Upravo to dobro zna francuska prva dama Brigitte Macron koju često viđamo u naoko vrlo jednostavnim odjevnim komadima.

Galerija Brigitte Macron Prva dama u haljini i štiklama modne kuće Louis Vuitton Brigitte Macron +0 Brigitte Macron

Prilikom kombiniranja odjeće i dodataka prva dama vodi se starim pravilom koje kaže da je manje - više.

Međutim, to nipošto ne znači da su njezina modna izdanja dosadna i nezanimljiva. Jednu sjajnu kombinaciju pokazala je prilikom sastanka s ministrima razvoja i obrazovanja skupine G7 koji se održao u Parizu.

S obzirom na ozbiljnu i važnu prigodu, Brigitte je morala posegnuti za primjerenim i decentnim komadima, ali odabrala je upravo one s ranije spomenutim malim detaljima koji podižu kompletno izdanje.

Prva dama u haljini i štiklama modne kuće Louis Vuitton Prva dama u haljini i štiklama modne kuće Louis Vuitton (Foto: Profimedia)

Odjenula je kraljevski plavu haljinu modne kuće Louis Vuitton strogog ravnog kroja koja bi bila potpuno klasična da na ramenima nema efektne srebrne patentne zatvarače.

Haljinu je spojila sa štiklama iste modne kuće, a mudro je odabrala model u istoj boji sa srebrnim metalnim vrhom. Tako je, zapravo, uskladila nenametljive srebrne detalje na haljini i cipelama.

Kako bi sve ostalo u istom tonu, Brigitte je od modnih dodataka odabrala srebrni sat s plavim remenom te srebrno prstenje.

Brigitte Macron Brigitte Macron (Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE I:

Brigitte Macron: Traperice kojima prva dama uporno pomiče granice mode Brigitte Macron Prva dama u tamnoplavim trapericama skinny kroja Brigitte je na sastanku predstavila svoj novi projekt +0 Brigitte Macron

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju