Marco Cuccurin sa svojom bakom Ritom Laković i mentoricom Paulom Tonković u showu "Ples sa zvijezdama" plesao je quickstep inspiriran Italijom na pjesmu "Lasciatemi cantare" te stvorio jednu od najljepših uspomena s njemu, kako je kazao u emisiji, najdražom osobom na svijetu.

Galerija Marco Cuccurin s nonom Ritom Marco Cuccurin u petoj epizoda showa 'Ples sa zvijezdama' plesao je sa svojom nonom Ritom - 2 Marco Cuccurin u petoj epizoda showa 'Ples sa zvijezdama' plesao je sa svojom nonom Ritom - 4 +2 Marco Cuccurin u petoj epizodi showa 'Ples sa zvijezdama' plesao je sa svojom nonom Ritom

Tema pete epizode showa "Ples sa zvijezdama" bila je Obitelj i prijatelji, a natjecatelj Marco Cuccurin odlučio je plesni podij podijeliti sa svojom nonom Ritom. Marcu je to bio prvi standardni ples u showu, a sudeći prema ocjenama žirija, legao mu je jako dobro, uz podršku njegove simpatične bake.

Kako nam je otkrio Cuccurin, nastupanje s bakom u "Plesu sa zvijezdama" jedna mu je od najljepših uspomena koje je stvorio sa svojom nonom i koju će oboje pamtiti cijeli život i uvijek je se sjećati s osmijehom.

Zahvalan sam što sam dobio takvu priliku jer, realno, ne očekuješ to kad uđeš u show poput 'Plesa sa zvijezdama'. Zahvalan sam da smo dobili priliku uključiti svoju obitelj, mislim da je sama poruka predivna i da se svi trebamo puno, puno više posvetiti našim nonama, našim bakama i iskazivati im ljubav jer one je nama iskazuju svakog dana, kaže Marco.

Marco Cuccurin u petoj epizoda showa 'Ples sa zvijezdama' plesao je sa svojom nonom Ritom - 1 Marco Cuccurin u petoj epizodi showa 'Ples sa zvijezdama' plesao je sa svojom nonom Ritom (Foto: PR Nova TV)

Prije emisije gospođa Rita i njezin unuk nisu imali nikakva očekivanja osim da stvore predivnu uspomenu i da se lijepo zabave. Sad kad je emisija iza njih zadovoljni su i sretni, reakcije su predivne, a nona Rita postala je prava senzacija - Marco od svoje none nije ništa manje ni očekivao.

Senzacija je da jedna baka dođe na televiziju i pleše! Moja nona poslala je poruku da su godine samo broj i da trebamo uvijek živjeti, u bilo kojoj dobi želja za životom može biti jednaka, ako ne čak i veća. Mislim da smo mi to prenijeli i da je to jako lijepo. Jako smo zadovoljni, sretni i možda mi je čak malo žao da neće biti još koji tjedan u kojem nona može biti na treninzima i plesati, ali sad će biti opet tu u publici, podržavati moju Paulu i mene. Tako da ostanite uz nas da vidite što sve još možemo ponuditi i što sve spremamo, poručuje.

Njegova baka jako se dobro snašla u pripremama za emisiju, trenirala je s Marcom i Paulom cijeli tjedan, od ponedjeljka do nedjelje, svaki dan po nekoliko sati.

Doduše, vodili smo je i na ručkove, na pauze i kave, ali bogme bilo je tu i puno rada da nona nekako pokuša shvatiti da su tu u pitanju i koraci i koreografija, a ne samo taj neki ples po osjećaju. Nona je generacija kada su ljudi odlazili na plesnjake, plesali su uvijek u paru, a ovdje se prvi put našla pred zadatkom da mora plesati sama. Mislim da se odlično snašla i da je ne nona, nego supernona jer ne znam koliko bi nona bilo spremno napraviti ovo što je ona, ispričao je Cuccurin.

Na Marcove nastupe u "Plesu sa zvijezdama" ponosna je i njegova baka i to mu stalno govori. U jednoj je emisiji čak rekla da živi za to da njezin unuk uspije u životu, a Marcu je to najljepše što obitelj može reći.

Na tome sam jako zahvalan, imam i noninu i tatinu podršku i mislim da mi ništa drugo više ni ne treba. Kad imaš podršku najbližih, onda je svaki potez u životu lakše odraditi, kad znaš da se imaš na nekoga osloniti, da uvijek imaš rame na kojem možeš i zaplakati i gdje se možeš pojadati.

Mislim da nema ništa ljepše od toga i jako mi je drago da kroz svoj publicitet mogu promovirati neke dobre i lijepe vrijednosti jer je obitelj nešto jako lijepo i nešto što treba njegovati, čuvati, paziti i zapravo ne zaboraviti na nju u bilo kojem trenutku. Što god da radili, gdje god da jeste, koliko god se posvećivali karijeri i sebi, imati na umu da možda nikad ne biste bili na mjestu na kojem jeste da nije bilo njih, podijelio je s nama Marco.

Daria Lorenci Flatz: "Suprug Emil i ja smo suborci, ne mogu zamisliti da mi itko bude bliži u životu od njega" Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz - 2 Glumica Daria Lorenci Flatz natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojim plesnim mentorom Ivanom Jarnecom - 3 +7 Glumica Daria Lorenci Flatz natječe se u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojim plesnim mentorom Ivanom Jarnecom - 2

Baka je uvijek imala važnu ulogu u njegovu životu, i prije smrti njegove majke, bila mu je druga mama, naučila ga je puno toga u životu, odgojila ga i usadila jako lijepe vrijednosti.

Otkad sam se rodio, nerazdvojan sam od bake i jako povezan s njom i sretan sam da je tako, dodaje Marco Cuccurin.

Marco Cuccurin u showu 'Ples sa zvijezdama' pleše s mentoricom Paulom Tonković Marco Cuccurin u showu 'Ples sa zvijezdama' pleše s mentoricom Paulom Tonković (Foto: PR Nova TV)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju