Tridesetsedmogodišnja Marija iz Zaprešića godinama se borila s viškom kilograma, koji su se posebno hvatali nakon rođenja dijetata.

U borbi protiv neželjenih kilograma isprobala je gotovo sve, ali bez željenih rezultata. Sve je to utjecalo na njenu samouvjrenost i opuštenost u međuljudskim odnosima. Sada se osjeća preporođeno jer joj se, uz gubitak 12 centimetara u struku, smanjio i opseg bedara.

Kako je uspjela postići te rezultate?

Marija je isprobala brojne dijete, koje su uključivale intenzivno mršavljenje, prehrambene dodatke i režime tjelovježbe, ali nikada nije uspjela dovoljno dugo izdržati da bi se vidjeli rezultati. Većinu dijeta i tjelovježbi simbolizira previše odricanja i previše ekstremne promjene načina života. Uz stalan posao i dvoje male djece, nedostajalo joj je energije i ustrajnosti. Prijateljica joj je naručila kremu InTheLine, koja topi masne naslage na području trbuha, bokova, stražnjice i bedara. Na njenu je preporuku prošlo proljeće krenula koristiti kremu, premda nije vjerovala da će joj krema pomoći u oblikovanju tijela jer je već isprobala desetke krema za mršavljenje.
Dvaput dnevno je kremu umasirala u trbuh i bedra i njeno je djelovanje osjetila odmah. Već nakon dva tjedna njena je koža bila vidljivo čvršća i napetija, što je bio izravan rezultat korištenja kreme. Nakon četiri mjeseca korištenja u području trbuha je izgubila 12 centimetara i 7 centimetra u opsegu bedara.

Ono što je Mariju najviše oduševilo je djelovanje kreme bez promjene načina života. Uz normalnu prehranu, punu voća i povrća te redovite aktivnosti s djecom, bilo je dovoljno dva puta dnevno umasirati kremu, koja dokazano topi masne naslage i smanjuje opseg. To je, usprkos svim obvezama, bilo jednostavno. » Da sam znala koliko će mi korištenje kreme promjeniti život na bolje i koliko ću biti sretnija, krenula bi ju koristiti i ranije«, kaže Marija. Svim ženama koje se bore s istim problemima savjetuje korištenje kreme InTheLine, koja će im pomoći rješiti se neželjenih masnih naslaga kojih se nikako drugačije ne mogu rješiti..

Što o takvoj promjeni kažu znanstvenici?

Konzultirali smo istraživače koji se bave proučavanjem naslaga potkožnih masnoća kod žena, kako bismo provjerili je li moguće izgubiti centimetre koristeći kremu. Objasnili su nam, da krema InTheLine, koju je Marija koristila, sadrži ekstrakt korijena sladića s 2,5% gliciretinskom kiselinom, koja lokalnom upotrebom znanstveno dokazano smanjuje opseg i masne naslage. Koža apsorbira aktivne sastojke kreme, gdje se u potkožnom dijelu rastapaju tvrdokorne masne naslage, koje nije moguće otopiti bilo kojim drugim sastojkom. Krema InTheLine trenutno je jedina krema za mršavljenje na tržištu s takvim sastojcima, što objašnjava zašto Mariji ostale kreme nisu pomogle.

 

Tisuće Hrvatica ima slično iskustvo kao i Marija!

Marija je jedna od više od 5.000 zadovoljnih korisnika, muških i ženskih, starosti od 25 do 75 godina, kojima je krema pomogla ostvariti željene rezultate. » Velik broj korisnika isproba kremu, nakon čega se odluče za višemjesečni tretman, jer već nakon par upotreba vide promjenu i žele postići maksimalan učinak«, rekli su nam iz tvrtke INTL. Ovaj proizvod kod nas je ostvario izniman uspjeh, koji nadilazi granice Hrvatske i već kreće u osvajanje inozemnih kupaca.

Smršavite i vi! Posebna ponuda za čitatelje zadovoljna.hr

Uvjerite se da krema InTheLine zaista djeluje i već danas krenite topiti masne naslage na području bedara, bokova, stražnjice i trbuha! Ovisno o tome koliko centimetara žellite igubiti preporučujemo vam jedan od tri paketa po posebnim, promocijskim cijenama
- od jednog do četiri centimetra – jednomjesečni tretman za samo 225 kn
- do šest centimetara – dvomjesečni tretman s 10% popusta za samo 405 kn (umjesto 450 kn)
- više od šest centimetara – tromjesečni tretman s 15 % popusta za samo 574 kn €, umjesto 675 kn)
Uz narudžbu dobit ćete poklon i besplatnu dostavu! Kremu naručite danas do 12 sati, a preko sutra će već biti na vašoj adresi!

NARUDŽBE
ZA ČITATELJE ZADOVOLJNA.HR POSEBAN POKLON!
DANAS: PROMOCIJSKA CIJENA + BESPLATNA DOSTAVA + POKLON

Savjetujemo: Iskoristite promociju i požurite s narudžbom, jer su zalihe za Hrvatsku ograničene.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju