Nova TV i ove je godine bila nominirana u brojnim kategorijama za prestižnu medijsku nagradu Zlatni Studio.

Galerija Marija Miholjek na dodjeli medijske nagrade Zlatni Studio Marija Miholjek na dodjeli medijske nagrade Zlatni Studio Marija Miholjek u haljini Ivice Skoke na dodjeli medijske nagrade Zlatni Studio +4 Romina Knežić u haljini brenda ELFS na dodjeli medijske nagrade Zlatni Studio

Na dodjeli nagrade glamura nije nedostajalo, a ekipa informativnog programa Nove TV posebno se istaknula u svečanim odijelima i glamuroznim haljinama.

Poznati voditeljski parovi Marija Miholjek i Saša Kopljar te Romina Knežić i Petar Pereža zasjali su na Prisavlju u elegantnim modnim kombinacijama, kakve i priliče crvenom tepihu.

Voditeljica Marija Miholjek izgledala je vrlo elegantno u crnoj haljini princeza-kroja s potpisom domaćeg dizajnera Ivice Skoke.

Midi haljina A-kroja pratila je siluetu, a posebno je upečatljiva kombinacija čipke i šljokica, koja je stvorila glamurozni efekt. Marija je odjevnu kombinaciju zaokružila srebrnom clutch torbicom i jednostavnim crnim salonkama, koje su odličan par svečanoj haljini.

I njezina kolegica, voditeljica Romina Knežić također je blistala u haljini prepoznatljivog modnog dvojca ELFS. Maksi haljina izrađena je od materijala nalik plišu, a posebna je po kraljevsko plavoj boji, koja Romini odlično stoji.

Romina Knežić u haljini brenda ELFS na dodjeli medijske nagrade Zlatni Studio Romina Knežić u haljini brenda ELFS na dodjeli medijske nagrade Zlatni Studio (Foto: Pixsell)

Poznate voditeljice potvrdile su svoju ljubav prema domaćim dizajnerima. I na dodjeli nagrade Emmy koja se prošle godine održala u dubrovačkim Lazaretima Marija je nosila haljinu Ivice Skoke, a Romina modnog dvojca ELFS.

Odijevanje voditelja informativnog programa velik je izazov za stiliste jer nije lako stvoriti glamurozan i upečatljiv, a istovremeno ozbiljan i sofisticiran dojam.

Marija Miholjek voditeljica je Dnevnika Nove TV Marija Miholjek: "S kćeri Zlatom i sinom Bonom razgovaram o svemu, i onome što ih veseli i onome što ih brine"

Kod odijevanja voditeljica i voditelja informativnog programa za društvena događanja uvijek se vodim postulatima i pravilima koji su postavljeni za tu formu – od toga da te haljine trebaju biti profinjene i decentne te da oni trebaju izgledati lijepo, rekao je stilist Nove TV Ivan Friščić.

Čista otmjenost: Marija Miholjek u haljini koja bi osvojila svaki crveni tepih Marija Miholjek na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku - 3 Marija Miholjek na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku Marija Miholjek na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku - 1 +2 Marija Miholjek na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku - 4

Uvijek sam fokusiran na činjenicu da se oni moraju osjećati dobro i izgledati prelijepo jer na kraju dana unatoč tome što prezentiraju sebe, prezentiraju i informativni program Nove TV, nastavio je Ivan.

Ekipa Nove TV na dodjeli nagrade Zlatni Studio Ekipa Nove TV na dodjeli nagrade Zlatni Studio (Foto: Privatna fotografija)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju