Velikim tradicionalnim koncertom "Želim život" održanom na Trgu bana Jelačića u Zagrebu u organizaciji Nove TV i Zaklade Ana Rukavina prikupljeno je više od 140.000 eura , a humanitarni broj 060 9000 otvoren je do kraja prosinca.

Galerija Marija Miholjek na humanitarnom koncertu Želim život Marija Miholjek, Želim život - 5 Marija Miholjek, Želim život - 7 +2 Marija Miholjek i Petar Pereža na humanitarnom koncertu Želim život  

Nakon tri godine humanitarni koncert ''Želim život'' vratio se na glavni zagrebački trg, a za razgovor s gostima u pozivnom centru zaduženi su bili voditeljice i voditelji Nove TV, Marija Miholjek, Mia Kovačić, Igor Mešin i Petar Pereža.

Marija Miholjek, Želim život - 5 Marija Miholjek u crnoj haljini sa šljokicama na koncertu Želim život (Foto: Nova TV)

Večer za pamćenje bila je i prigoda za svečane toalete, a za stajling voditeljica i voditelja pobrinuo se modni dizajner i stilist Ivan Friščić. Marija Miholjek izgledala je prelijepo u dugačkoj večernjoj haljini crne boje sa šljokicama. Haljina dugačkih rukava koja lijepo prati liniju tijela pojam je elegancije i otmjenosti te savršen odabir za predbožićno vrijeme.

Voditeljica Dnevnika Nove TV damski stajling upotpunila je frizurom s valovima, svjetlucavim naušnicama i ženstvenim crvenim ružom.

Petar Pereža i Marija Miholjek , Želim život - 4 Marija Miholjek i Petar Pereža na humanitarnom koncertu Želim život (Foto: Nova TV)

Čista otmjenost: Marija Miholjek u haljini koja bi osvojila svaki crveni tepih Marija Miholjek na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku - 3 Marija Miholjek na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku Marija Miholjek na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku - 1 +2 Marija Miholjek na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku - 4

Marija Miholjek: "S kćeri Zlatom i sinom Bonom razgovaram o svemu, i onome što ih veseli i onome što ih brine" Marija Miholjek voditeljica je Dnevnika Nove TV Marija Miholjek i Saša Kopljar Saša Kopljar, Marija Miholjek, Romina Knežić i Petar Pereža +3 Marija Miholjek 2006. godine

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju