"Zlatarnu Mark Pjetri, osim divnog nakita, krasi i pola stoljeća tradicije. Naš je rad predan i posvećen kvaliteti, no svjesni smo da za svoj uspjeh prvenstveno možemo zahvaliti kupcima koji su nas prepoznali. Stoga nam je prioritet ponuditi im samo najbolje, vjerujemo da naš nakit najbolje dočarava koliko ih cijenimo."

Galerija PR PR PR +5 PR  

Mark Pjetri je multi-brand zlatarna u kojoj se mogu naći najnovije kolekcije nekih od današnjih top brendova: Blush, Borsari, Franco Magalini, Cameo Italiano, Lelune, Unoaerre, Engelsrufer, Julie Julsen... te poznatog hrvatskog brenda jedinstvenog autorskog nakita Lapidarium. Osim brand nakita, Mark Pjetri u svojoj ponudi ima više od tristo modela zaručničkog i vjenčanog prstenja podijeljenih u osam stilskih kolekcija, a nudi i izradu nakita po narudžbi i prema predlošku.

PR PR Foto: PR

Rad zlatarne Mark Pjetri počeo je skromno još davne 1969. godine. Od tada je prikupljeno veliko iskustvo, pa danas Mark Pjetri svojim kupcima može pružiti visokokvalitetnu uslugu i široku ponudu renomiranih dobavljača.

Njihova tradicija potječe iz 19. stoljeća od predaka zlatara koji su svoje znanje prenosili na nove generacije. Njihovi nasljednici trude se održati tradiciju primjenjujući ta vrijedna obiteljska iskustva.

Tvrtka Mark Pjetri osnovana je u Pragu 1995. godine. Kako se širio interes za njihove kvalitetne usluge i proizvode, tako se širilo i područje djelovanja, pa se danas zlatarne Mark Pjetri mogu pronaći u Češkoj i Hrvatskoj.

Cilj zlatarne Mark Pjetri je kupcima ponuditi i jamčiti kvalitetu usluge, prodaje i servisa nakita. Mark Pjetri prati trendove i nudi proizvode koji su u korak s vremenom. Posjetite li njihovu poslovnicu, uvjerit ćete se sami. Zadovoljit će i najzahtjevnije kupce.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju