Šarmantno uređen salon za kosu i nokte u kojem vas, uz vrhunsku uslugu, dočekaju i kava, džin-tonik, voće i kolači u kojima možete uživati na terasi u zelenilu, i u kojem se osjećate kao kod kuće otvorila je Martina Habek u Zagrebu.

Galerija Uređenje beauty salona za kosu i nokte Marti\'s place u Zagrebu osvaja na prvu - 11 Uređenje beauty salona za kosu i nokte Marti\'s place u Zagrebu osvaja na prvu - 6 Uređenje beauty salona za kosu i nokte Marti\'s place u Zagrebu osvaja na prvu - 4 +8 Uređenje beauty salona za kosu i nokte Marti's place u Zagrebu osvaja na prvu

Zagrebački beauty salon Marti's place nastao je kroz 20 godina frizerskog iskustva te slušanja želja i potreba klijentica koje je vlasnica Martina Habek upoznala za to vrijeme.

Kako nam je tempo života svima ubrzan, odlazak u salon za uljepšavanje je onih 'pet minuta za sebe' koje svaka žena želi te sam vođena time odlučila napraviti malo drugačiji koncept salona. Sam interijer, koji sam sama uredila do najmanjeg detalja, daje osjećaj kao da ste kod svoje kuće, kaže Martina.

Uređenje beauty salona za kosu i nokte Marti\'s place u Zagrebu osvaja na prvu - 9 Vlasnica salona Martina Habek pazila je i da interijer salona bude pogodan za lijepe Instagram fotografije (Foto: Marti\'s place)

U uređenju salona prevladavaju nježni pastelni tonovi s naglaskom na ružičaste detalje, a ova oaza posebna je i po dobrodošlici koju pruža svakoj klijentici.

Klijentice uvijek dočekamo s finom kavom, prirodnim sokovima, džin-tonikom i hladnim voćem ili domaćim kolačićima u kojima mogu uživati na terasi u zelenilu. Individualan pristup svakoj klijentici omogućen je tako što ste jedini u svom terminu te imate potpuni mir i pažnju koja nam je svima potrebna nakon napornog dana, ističe vlasnica.

Slika nije dostupna Frizure iz snova: 10 slavnih dama kojima mnogi zavide na kosi

Žena lijepe kose na plaži Kad kosa "pati": Pet najvećih grešaka koje ljeti radimo s kosom

Osim frizure s kvalitetnim preparatima za kosu Paul Mitchell, u salon Marti's place možete doći i na ugradnju trepavica te ugradnju gela i trajnog laka na noktima koji su gluten free. Martina je pazila i da interijer salona bude pogodan za lijepe fotografije na Instagramu, čemu će sigurno pridonijeti i šank i ljuljačka koje još planira staviti.

Nama u Marti's placeu je najvažnije da se svaka naša klijentica osjeća posebno te da bude sretna i zadovoljna, kaže Martina Habek.

Uređenje beauty salona za kosu i nokte Marti\'s place u Zagrebu osvaja na prvu - 10 U uređenju salona prevladavaju nježni pastelni tonovi s naglaskom na roze detalje (Foto: Marti\'s place)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju