Jedna od najuspješnijih hrvatskih dizajnerica Martina Felja predstavila je novu kolekciju vjenčanica za mladenke kojima je udobnost i praktičnost prioritet te koje svojim stilom prkose tradiciji i žele odmak od klasike.

Galerija Vjenčanica Martina Felja Vjenčanica Martina Felja Vjenčanica Martina Felja +0 Nova kolekcija kratkih vjenčanica Martina Felja Upravo vođena tom idejom, dizajnerica je osmislila kratke vjenčanice koje su danas sve češći odabir budućih mladi.

U ulozi modela našla se glumica Tara Rosandić koja je svojom bezvremenskom ljepotom dočarala najljepši dan svake žene. Ovakvim kratkim vjenčanicama sigurno ćete na svoj najvažniji dan ostaviti sve bez daha.

Kolekcija se sastoji od kratkih vjenčanica koje ne sputavaju pri hodu i u kojima je zagarantirana zabava, bezbrižnost i neopterećenost tijekom najbitnije noći u životu svake žene.

Kolekcija se sastoji od kratkih vjenčanica koje ne sputavaju pri hodu.

Haljine jednostavnog kroja dizajnerica je upotpunila detaljima od čipke kao bordura na nude tilu koji se pojavljuje u ulozi simboličnog vela. Ova kolekcija vjenčanica idealna je za sve mladenke koje planiraju imati intimnije, neformalno ili pak vjenčanje na otvorenom.

Kolekciju kratkih vjenčanica mladenke mogu pogledati i isprobati u opuštenoj i ugodnoj atmosferi Martina Felja showrooma, gdje će im dizajnerica svojim stručnim savjetima pomoći pri odabiru njihove idealne vjenčanice.

Svakoj mladenki pristupa se individualno i s puno pažnje, s obzirom na to da se sve haljine šivaju i prilagođavaju po mjeri osobe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju