Iza nas je još jedna epizoda zabavnog showa „Supertalent“ koja nam svake nedjelje predstavi nevjerojatne domaće talente. Neki od njih osvoje naša srca, a neki nas dobro zabave…

Galerija Martina Tomčić Martina Tomčić - 1 Martina Tomčić - 2 +7 Izdanje iz prošlogodišnjeg

Među stručnim žirijem koji ocjenjuje kandidate, posebno se ističe Martina Tomčić, hrvatska operna pjevačica koja slovi kao najstroži član žirija.

Stroga, ali uvijek iskrena i profesionalna, Martina Tomičić ima stav zbog kojega je kandidati jako cijene.

Martinin odjevni stil odgovara njezinom karakteru, a u emisijama je često možemo vidjeti u maksi hajinama koje joj odlično stoje.

Martina uvijek izgleda poput dive, a najviše voli raskošne odjevne komade koje kombinira s predimenzioniranim nakitom i glamuroznim frizurama, poput retro valova ili visokog repa koji spaja eleganciju i praktičnost.

I u jučerašnjoj epizodi Supertalenta, Martina je slijedila svoj modni obrazac. Odjenula je široku maksi haljinu dizajnerice kostima Emine Kušan u kojoj je ponovno izgledala poput glazbene dive. U prvi plan su dolazili čupavi detalji na svilenoj haljini koja je izgledala poput glamuroznog plašta.

Martina je kombinaciju zaokružila autorskim nakitom brenda Lapidarium Author Jewelry, od kojega je najviše istaknuo prsten. Izabrala je i narančasti lak za nokte, koji je hit ove jeseni, a kosu je uredila u elegantne valove.

Fotografiju svog outfita je objavila na Instagramu, a pratitelji su joj poručili da izgleda izvrsno, poput kraljice u stilu, raspoloženju – i modnom izričaju. 

Farija Gaši Farija iz Zagreba pjeva kao slavuj, a njezina skromnost je osvojila Hrvatsku

U galeriji na početku teksta pogledajte prošlogodišnje i ovogodišnje modne kombinacije Martine Tomčić iz Supertalenta koje dokazuju da je ona prava diva. 

Martina Tomčić Martina Tomčić (Foto: Instagram)  

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju