Dobro je poznata činjenica da žene obožavaju maskaru Essence Princess Lash i L’Oreal Paris Volume Building, no na Amazonu najbolje ocjene trenutačno ima maskara Mia Adora Silk 3D Fiber Lash. Riječ je o proizvodu kojemu je 3700 ljudi dalo čistu peticu, a 4600 vrlo pozitivnu recenziju.

Mia Adora tvrdi da će vam ova maskara povećati volumen za 300 posto zahvaljujući prirodnoj mikrofibri od zelenog čaja koja se ponaša poput minijaturnih ekstenzija za trepavice. I ne, ona se ne nanosi poput drugih maskara.

Silk 3D Fiber Lash maskara obuhvaća zapravo dva proizvoda: gel za povećavanje volumena trepavica te suha prirodna vlakna zelenog čaja. Na trepavice se prvo nanosi gel za povećavanje volumena, potom se četkicom nanose suha vlakna, a nakon toga se ponovo stavlja gel.

\'Čudesna\' maskara BFF nije testirana na životinjama te je pogodna i za vegane Više od 700 preporuka: Maskara od 54 kune koju hvale i make-up stručnjaci

Iako je proces duži od klasičnog nanošenja maskare, žene koje su isprobale ovaj proizvod tvrde da vrijedi uložiti dodatno vrijeme u šminkanje. Maskara je postojana cijeli dan, a na kraju se vrlo lako uklanja s dlačica.

Maskara Mia Adora Maskara se na Amazonu prodaje po cijeni od oko 133 kuna (Foto: amazon.com)

Ovo je mnogo jeftinije nego odlazak na ugradnju umjetnih trepavica. Obožavala sam nositi umjetne trepavice, no one su mi uništile dlačice, a i vrlo su skupe. Isprobala sam ovu maskaru i jedna prijateljica me pitala jesam li ponovo otišla na ugradnju trepavica. Ugodno se iznenadila kad sam joj rekla da isprobavam novu maskaru, istaknula je jedna zadovoljna korisnica na Amazonu.

Posljednjih nekoliko dana vani je više od 30 Celzijevih stupnjeva i velika je vlaga, no ova se maskara ne ljušti i ne razmazuje, što je nevjerojatno iako nije riječ o vodonepropusnom proizvodu, dodala je druga korinica.

Maskara Mia Adora Silk 3D Fiber Lash nije testirana na životinjama, ne sadrži parabene te je pogodna za korištenje i kod osoba koje nose leće. Prodaje se na Amazonu po cijeni od 20 dolara, odnosno 133 kuna.

Pogledajte i proizvod za trepavice već od 23,90 kuna pomoću kojeg maskara radi još bolji posao

Već od 23,90 kn: Proizvod za trepavice pomoću kojeg maskara radi još bolji posao Primer za trepavice je idelna podloga za maskaru Essence, 23,90 kn L\'Oreal, 100,90 kn +3 Covergirl Exhibitionist, 12,82 dolara (85,97 kn)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju