Bez obzira na to jeste li već pronašli svoju savršenu maskaru ili ne, make-up stručnjaci preporučaju da isprobate maskaru koja se opisuje kao jedan od najvećih aduta u 2019. godini u svijetu šminke.

 

Prava prijateljica je ona prijateljica koja vas nikada neće iznevjeriti. S time na umu brend ColourPop osmislio je maskaru imena BFF (best friends forever, u prijevodu 'najbolje prijateljice zauvijek') koja je na službenoj stranici ovog američkog brenda sa sjedištem u Los Angelesu dosad skupila 841 ocjenu od čega 546 petica i 220 četvorki.

Make-up stručnjaci preporučaju da isprobate maskaru BFF koja se opisuje kao jedan od najvećih aduta u 2019. godini u svijetu šminke

Kako piše u opisu na stranici, maskara BFF trenutno podiže trepavice istovremeno im dajući fantastičnu duljinu i volumen. Četkica izrađena od jedinstvenih zavrnutih najlonskih vlakana oblikovana je tako da obuhvati svaku trepavicu od korijena do vrha, dajući mogućnost postizanja više ili manje glamuroznog izgleda trepavica bez grudica.

Maskara dolazi u čak sedam različitih boja, crnoj, crvenoj, žutoj, tirkiznoj, plavoj, ljubičastoj i ružičastoj koje pružaju bezbroj načina kombiniranja za dnevne i večernje make-up stilove, a maskare u boji bit će savršen izbor i za ljetne partije.

Serumi imaju veliku ulogu u njezi kože Svake 23 sekunde proda se jedan: Serum protiv starenja kože koji žene hvale

Zdrava koža lica "Apsolutni favorit": Hidratantna krema od 58 kn mnogim je ženama otkriće

Beauty i modni autoritet, cijenjeni portal Allure stavio je maskaru BFF na listu najboljih make-up proizvoda u 2019. godini. Cijena maskare je pristupačnih 54 kune te se može naručiti na web-stranici brenda ColourPop. Nije testirana na životinjama te je pogodna i za vegane.

Maskara BFF brenda ColourPop dolazi u čak sedam boja Maskara BFF brenda ColourPop dolazi u čak sedam boja (Foto: colourpop.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju