Ljubiteljice make-upa pripremaju svoje kozmetičke torbice za jesen, a među proizvodima koje navode kao njezin nezaobilazan dio je - primer za trepavice.

Galerija Primer za trepavice je idelna podloga za maskaru Essence, 23,90 kn L\'Oreal, 100,90 kn +3 Covergirl Exhibitionist, 12,82 dolara (85,97 kn)

Tvrde da maskara izgleda 1000 puta bolje ako prije nje na trepavice nanesete primer.

Osim što povećavaju volumen trepavica i dodatno ih naglašavaju, primeri često imaju sastojke poput biotina, marakuje i arganovog ulja koji osiguravaju duže i čvršće trepavice.

Žena nanosi maskaru "Radi čuda": Maskara kojoj je više od 6000 žena dalo čistu peticu

\'Čudesna\' maskara BFF nije testirana na životinjama te je pogodna i za vegane Više od 700 preporuka: Maskara od 54 kune koju hvale i make-up stručnjaci

Primer stvarno djeluje. Isprobala sam sve vrste maskara koje bi trebale produžiti trepavice i povećati im volumen, ali nijedna me se nije dojmila.

Primer se pak lako nanosi, brzo se suši i kada stavite maskaru razlika se uistinu vidi. Također, lako se skida, čak i ako je maskara iznad njega vodootporna, napisala je jedna korisnica primera za trepavice koji se prodaje na Amazonu.

Radi se o Covergirl Exhibitionist primeru koji se prodaje po cijeni od 12,82 dolara (85,97 kn). Njegovi tvorci kažu da se radi o laganoj i kremastoj formuli koja je savršena podloga za maskaru.

U trgovinama smo provjerili ponudu primera za trepavice koje možete pogledati u našoj galeriji.

Essence, 23,90 kn Essence, 23,90 kn (Foto: Essence)

Pogledajte i sedam olovki za obrve koje će popuniti sve nesavršenosti:

Od 12,90 kn: Sedam olovki za obrve koje će popuniti sve nesavršenosti Nanošenje olovke za obrve Essence, 12,90 kn Catrice, 23,90 kn +4 NYX, 74,99 kn

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju