Većina nas o vilama u kakvima žive holivudske zvijezde može samo maštati, ali život je nepredvidljiv pa se, tko zna, jednoga dana možda i probudimo u "king-size" krevetu u kući sa sedam spavaćih soba, s pogledom na pješčanu plažu... Upravo takvo zdanje ima slavna glumica Sandra Bullock i odlučila ga je prodati.

Galerija

Sandra Bullock posjed na kojem ima dvije kuće kupila je 2001. godine za 4,5 milijuna dolara (29,6 milijuna kuna), a sada ga prodaje za 6,5 milijuna dolara (42,7 milijuna kuna). Veličanstveno zdanje nalazi se na otoku Tybee, gradiću u blizini Savanne u američkoj državi Georgiji, poznatom po širokim pješčanim plažama.

Sandra Bullock svoje dvije kuće na obali uredila je u vrlo ugodnom, opuštajućem stilu svijetlih boja i s obiljem prirodnih materijala

I kuće Sandre Bullock imaju pogled na pješčanu plažu i ocean, što ih čini još primamljivijima za kupce. Kuće se nalaze na površini od 11,129 metara četvornih, a u posjed spada i dio plaže dugačak 60 metara. Veća rezidencija ima nešto više od 300, a manja 264 četvornih metara. Ukupno se u obje kuće nalazi sedam spavaćih soba i pet kupaonica.

Interijer kuća uređen je u vrlo ugodnom, opuštajućem stilu svijetlih boja i s obiljem prirodnih materijala. U jednoj spavaćoj sobi oko kreveta postavljene su zavjese u obliku baldahina koje omogućavaju veću privatnost i još ugodniji san. Na prvi pogled mami i velika terasa na kojoj se nalaze pleteni naslonjači, kauči i viseća ležaljka. A tek bazen tirkizne boje koji se nalazi ispred jedne od kuća...

I tako bajna! Vila Mile Kunis i Ashtona Kutchera puna smirujuće bjeline

Možda nemamo 42,7 milijuna kuna, ali uvijek možemo maštati ili igrati lutriju i nadati se da ćemo biti sretne ruke.

Sandra Bullock prodaje svoje dvije kuće na obali - 11
Sandra Bullock prodaje svoje dvije kuće na obali (Foto: Profimedia)