U Zagrebu je sinoć održana dodjela glazbenih nagrada Top.HR na kojoj su uručena priznanja najuspješnijim hrvatskim glazbenicima u protekloj godini. Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski ugostila je brojna imena s glazbene scene, a među njima su se našla i tri miljenika žena.

Galerija Matija Cvek i Eni Jurišić na dodjeli glazbenih nagrada Top.HR Matija Cvek na dodjeli nagrada Top.HR Alen Đuras na dodjeli nagrada Top.HR +3 Marko Kutlić na dodjeli nagrada Top.HR

Matija Cvek, Marko Kutlić i Alen Đuras dio su nove generacije hrvatskih glazbenika koja polako, ali sigurno preuzima scenu.

Pažnju plijene svojim hitovima, ali očekivano i izgledom. Ovi naočiti momci na dodjeli su se pojavili u odjevnim kombinacijama različitih stilova.

Alen Đuras na dodjeli nagrada Top.HR Alen Đuras na dodjeli nagrada Top.HR (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Tako je Alen bio vidno najelegantniji i za ovu prigodu odabrao crno slim-fit odijelo s bijelom košuljom i kravatom. Njegovo klasično odijelo savršeno su nadopunile elegantne cipele, a da je Alen uistinu vodio računa o svakom detalju dokazuju igla za kravatu i bijeli rupčić za odijelo.

Marko Kutlić na dodjeli nagrada Top.HR Marko Kutlić na dodjeli nagrada Top.HR (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Marko se odlučio za malo ležerniju kombinaciju. U crne hlače uvukao je raskopčanu košulju i preko nje prebacio sako u crnoj boji, a od obuće je odabrao kožnate crne gležnjače. Oko vrata je nanizao lančiće, a svom izdanju pridodao je i efektno prstenje.

Matija Cvek na dodjeli nagrada Top.HR Matija Cvek na dodjeli nagrada Top.HR (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Najopušteniju kombinaciju imao je Matija koji je na dodjeli osvojio nagradu za hit godine, pjesmu "Trebaš li me" koju izvodu u duetu s Eni Jurišić. Crne hlače malo šireg kroja plavooki Matija spojio je s crnom dolčevitom i kožnatom jaknom u istoj boji, a umjesto klasičnih cipela odlučio se za bijele tenisice.

Najbolju kombinaciju za dodjelu nagrada imao je...

glasova:

Matija Cvek i Eni Jurišić na dodjeli glazbenih nagrada Top.HR Matija Cvek i Eni Jurišić na dodjeli glazbenih nagrada Top.HR (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju