EL&N caffe je prava instagramska senzacija koju na internetu prati više od 375 tisuća ljudi. Riječ je o lancu osebujnih kavana koji se protežu na osam londonskih adresa – od Mayfaira i Oxford Streeta do Knightsbridgea, a koji oduševljavaju baš svakim detaljem.

Njihove kavane izgledaju kao da su izašle iz kakvog Barbie sna – opremljene mramornim stolovima u rose gold boji i udobnim sjedalima presvučenim prljavoružičastim baršunom, osvjetljene neodoljivim ružičastim svjetlima te uređene sa stotinama ruža i drugih dekorativnih elemenata.

Podružnica u južnom Kensingtonu, pak, ponosi se ogromnim zidom ukrašenim brojnim srcima koji predstavlja savršenu kulisu za instagramske fotografije. Ne čudi stoga što je ovdje selfi s najboljom prijateljicom apsolutni imperativ.

Ljubitelje kofeinskih napitaka iznenađuje ponuda ručno mljevenih zrnaca najfinije južnoameričke kave koje kavana EL&N transformira u ukusna i atraktivna pića u raznim bojama. Među najpopularnijim pićima svakako je ružičasta kava s mlijekom te ona u nijansi plavog safira koja se poslužuje u visokoj staklenoj čaši, a koja se ukrašava raznovrsnim motivima u pjeni.

Iako se u sklopu kavane može pojesti dobar engleski doručak ili brunch, većina dolazi isprobati njihovu zavidnu ponudu slastica. Na jelovniku se može naći sve od ružičastih kroasana, preko kupinama ukrašenih makarona do senzacionalnih torti na dva ili tri kata.

Kako izgleda kavana EL&N pogledajte u njihovom YouTube videu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju