U potrazi za zgodnim sitnicama koje nam uljepšavaju svakodnevicu naišli smo na preslatki ruksak iz H&M-a s likom mace.

Galerija Ruksak iz H&M-a s likom mace - 5 H&M, 136 kn Ruksak iz H&M-a s likom mace - 7 +4 Ruksak s likom jednoroga iz H&M-a (189 kn)  

Mali ruksak dolazi u svjetlucavoj ružičastoj boji s nacrtanim brkovima, ušima i pričvršćenom njuškicom u obliku zlatnog srčeka i baš izgleda kao bombončić.

Tvrđi je i praktičan za korištenje u dimenzijama 7 x 17 x 20 centimetara - dovoljno velik da u njega stanu mobitel, novčanik, ključevi i još koja potrebna sitnica te da zamijeni malu torbicu za odlazak na kavu, u šetnju ili u nekoj drugoj prigodi.

Riječ je zapravo o dječjem ruksaku, ali zar je to i bitno? Vjerujemo da će ga mnoge mame željeti posuditi od svojih kćeri, ali i da će ga mnoge djevojke i žene željeti kupiti baš za sebe.

Slaaatkice! Sedam prezgodnih stvarčica za one koji vole francuske buldoge Sitnice iz trgovina za ljubitelje francuskih buldoga - 5 Sitnice iz trgovina za ljubitelje francuskih buldoga - 3 Sitnice iz trgovina za ljubitelje francuskih buldoga - 6 +3 Sitnice iz trgovina za ljubitelje francuskih buldoga - 2

Slika nije dostupna Predobro! Ormarić za ključeve u obliku ljubičastih vrata iz serije "Prijatelji"

Osim s likom mace, ovaj ruksak dostupan je i s likom jednoroga i krznenog zeca s ušima. Svaki je meden na svoj način, a za ljubiteljice svjetlucavog tu je i ruksak sa šljokicama koje se presijavaju na svjetlosti. Ma, želimo ih sve!

Ruksak iz H&M-a s likom mace - 2 Ruksak s likom zeca iz H&M-a (189 kn) (Foto: H&M)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju