Za romantičnu večeru Megan Fox i njezin dečko Machine Gun Kelly izabrali su restoran u Malibuu, a slavna ljepotica pažnju je privukla i odjevnim izborom, ponajprije natikačama na tanku visoku potpeticu sa samo jednim prozirnim remenčićem.

Galerija +0 Megan na aerodromu LAX

Za večeru s dragim Megan Fox izabrala je štikle koje sigurno nisu najstabilnije za hodanje, ali zato izgledaju mrak. Riječ je o natikačama sa samo jednim remenčićem koji drži stopalo, a napravljen je od materijala nalik prozirnoj plastici. Zbog njega se štikle odozgora čine nevidljivima, dok dolje imaju crni potplat ukrašen sitnim kamenčićima te visoku tanku potpeticu.

Atraktivne natikače sigurno nisu pogodne za duže hodanje, no glumica i njezin dečko glazbenik u restoran su došli automobilom pa Megan nije imala problema sa štiklama.

Jane Fonda na Bečkom opernom balu u veljači ove godine Ljepotice za pamćenje: Deset slavnih glumica koje su lako mogle postati i supermodeli

Slika nije dostupna Jesu li traperice Megan Fox jedina prava konkurencija "skinny" modelima?

Lijepa 34-godišnjakinja gore je nosila svjetloplavu traper-jaknu do struka, crop top s trakama te crne hlače koje kod gležnja imaju efektan raspor.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju